16. april 2011

Påskeferie :0)Nåååååååå er jeg endelig tilbake og har tid og overskudd til og blogge litt igjen... (Savna det må jeg si). Skolen har tatt all tid og energi fra meg i det siste, men etter siste innlevering i går på ei stund, så tok jeg påskeferie med god samvittighet. Og det kunne jo ikke passet bedre med tanke på det knallværet vi har hatt i dag. Knall sol og 18 grader. I like <3
Dagen i dag har jeg nytt med nabo´n/venninne C sammen med hennes datter på kjøpesenteret (til tross for fint vær), og fått ordna litt småtteri til påska. Nå har vi akkurat inntatt en bedre grillmiddag, min kjære har en date med sofa´n (les;sover ettermiddags/kveldslur på sofa´n), gutta er ute å leker i finværet, og jeg tar meg en liten pause fra sola på terassen.
Må si det var godt å sitte i solveggen med nyeste Kamille og en Smirnoff Ice i sta. Mmmmm....jeg elsker årets påskeferie allerede jeg. Vi har ikke tenkt til å ut på så mye. Bare pusle litt her hjemme og ordne litt småtteri, og nyte finværet ute med unga. Hjemmepåske er kos det også :0)
Hvordan skal dere tilbringe påska?

1 kommentar:

  1. Ja nå fortjener du skikkelig påskeferie etter all jobbing med studiearbeid. Gleder meg til å sitte i solveggen jeg også. Blir i morgen ikke sant hehe. Bestilt sol skjønner du.
    Kos deg masse i påsken.
    Klem
    Randi

    SvarSlett