5. mai 2011

Dagens plan; Sjokoladekakebaking!Skal ikke bake hele dagen asså, men tenkte å bake en kake som jeg fant oppskrifta på på klikk.no. Skal visstnok være den beste sjokoladekakeoppskrifta da. Gjenstår å se ;0) Så når svigermor kommer på besøk i ettermiddag (skal være hos oss i noen dager) så skal hun få servert hjemmelagd pølsegrateng (høres ikke spes godt ut, men er kjempe godt. Oppskrift fra familiekokeboka.) og hjemmelaga sjokoladekake. Dette er nok en "meny" gutta i huset setter stor pris på også vil jeg tro ;0)
Skal prøve å få vært kjempe effektiv i dag. Må få tatt helgevasken her, gjort lekser, ordna en del småærend også tenkte jeg kanskje jeg skulle snike meg til en liten soltime. Fikk litt farge på kroppen i påska, men den er på vei bort igjen merker jeg. Så tenkte å bare freshe opp den litt ;0) Kan vel ikke si jeg er den som renner ned dørene på solstudioet mest men. Hehe...

Ønsker alle en kjempe flott dag. Ser ut som regnværsskyene her er på vei bort, og sola titter frem. Deilig :0) Spådd 18 varmegrader og sol her i helga, og det været må jeg si er mer enn gjerne velkommen hit.

(Bildet er lånt fra klikk.no sine sider, og linken til oppskrifta finner dere her.)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar