16. juni 2011

Eksamen levert og jeg har SOMMERFERIE!!!


(Bursdagsselskap for guttungen som ble 6 år 31. mai. Han bestilte Star Wars bursdag).

Ja, da var endelig dagen kommet for at jeg fikk levert min eksamen. Den dagen var sårt etterlengta, så i går kl 0900 var jeg en stk super happy jente. Studenttida er over, og må nå ut på jobbsøker markedet. Spennende men også litt skremmende.

Den siste måneden her har virkelig gått unna med vanvittig masse på tapetet på engang. Her har jeg sittet med mappejobbing (de største skoleprosjektene vi har hatt dette semesteret, som skulle leveres inn som en del av eksamen), vi har feira 6 åringen min, 17. mai, skoleavslutninger og barnehageavslutninger, arrangert barneselskap, 6 åringen fikk vannkopper, jeg har fått virus på stemmebåndet og mista stemmen helt, og jeg vet ikke hva. En stri måned, men skal si den gikk unna. Nå er det bare for meg å senke skuldra, men det skjer ikke over natta merker jeg. Jeg som er såpass vant med å ha hundre jern i ilden til enhver tid, har i dag for første gang på gud veit hvor lenge INGEN planer faktisk. Jeg kan sette meg ned på terrassen i sola og bare slappe av med ei bok faktisk. DET skjer ikke ofte...


(bursdagskake etter inspirasjon fra denne flotte bloggen her: http://denkreativehusmor.blogspot.com/2011/05/star-wars-kake.html og mine aller første cakepops)

Tenkte å vise dere noen bilder fra den siste månedens happeninger her. Framover nå skal jeg endelig få tid til dere her i blogglandia igjen også ;0) DET ser jeg virkelig fram til. Så til dere tålmodige sjeler som har titta innom her men som har sett at det ikke har skjedd noen oppdatering her på altfor lenge. Beklager så mye.


(Stenberg friluftsmuseum på toten. Dette var min eksamensoppgave, så jeg hadde en dag der med photoshoot.)


(Guttungen måtte jo bli med på mamma´s photoshoot til tross for at han var litt småpjusk. Det mamma´n ikke visste var at det var vannkopper på vei, så når vi kom hjem på ettermiddagen var han full i prikker stakkars. Fikk det heldigvis ikke så kraftig).

(Anis plante)

Vil også gratulere min samboers eldste sønn og min reserve sønn med 8 års dagen i dag. <3

Det var en liten oppdatering herfra...

2 kommentarer:

 1. Velkommen "tilbake" OG SUPER grattis med vel overstått eksamen!!!! Flink flink. Nå blir det en ny epoke. Spennende.
  Fine bilder og for et flott sted som oppgave.
  Nyt helgen og klem fra meg
  Randi

  SvarSlett
 2. Fantastisk kjekt å se Star Wars kaka og cake-pops! Så kjekt at du kunne bli inspirert av meg! Du er kjempeflink!

  SvarSlett