17. juli 2011

Helga snart over allerede...


(Denne rødvinen kjøpte jeg på taxfree´en på tur hjem fra Hellas. Og den var virkelig god. Anbefales).

Ei helg er jo ingenting det. Bare suser forbi uten at man nesten rekker å få den med seg.
Vi har hatt barnefri helg så vi har kosa oss litt, og ordna litt diverse som trengtes og ordnes. En svipptur på Ikea lørdag ettermiddag resulterte i en full bil og en litt slankere lommebok. Min kjære bygger hjemmekino i kjellerstua (hadde ikke fått lov til det i stua nei), og måtte derfor ha et tv bord. Etter ett års leting fant jeg samtidig skrivepulten jeg har leita etter så lenge, men som de enten ikke har hatt bordplata eller bena inne på lager av. Så da måtte jo den også bli med oss hjem, samt noen hyller på rommet til unga, litt diverse småstæsj ++ Vi er ramme på shopping bare vi er i humør til det ;0)Da vi kom hjem stod min kjære for skruinga, og jeg tok meg av pizza bakinga. En vellykket lørdag mao. (Hadde jo også kjempe hyggelig besøk i går av en gammel kompis. Satt ute i solveggen å drakk kaffe og spiste norske jordbær med vaniljesaus på.. Mmmmm).

I dag begynner da den store "Rydde kjellerstua og fikse den" dagen. Kan ikke si jeg gleder meg, men det skal bli så godt å få gjort det. Den har stått på hvil i over ett år nå, så nå må vi endelig få den i orden slik at vi får brukt den. Et svært rom som ikke blir brukt til annet enn å tørke klær slik den er i dag. Men når den blir ferdig så skal det bli hjemmekino, et lite hjørne for meg med skrivepult hvor jeg kan sitte å jobbe, bod og tørke sted for klær. En multifunksjonsrom mao. ;0)

Embrace yourselves... Her kommer noen IKKE BLOGGEVENNLIGE bilder av kjellerstua nå mens vi holder på å rydde der. Totalt kaos er vel mildt sagt. Så skal dere få se når den blir ferdig også ;0)


Her ser dere litt av de massive "nydelige" teglsteins søylene vi har i kjelleren. Det er noe som forrige eier satte opp og som vi ikke er spesielt glade for. Det er tre stk av de faktisk, og som tar opp store deler av rommet og gjør at det er nesten ubrukelig til noe som helst. Den første av søylene er pipa, den andre er en ganske smal bærebjelke, og den tredje er der kun for å skape symmetri/pynt tror jeg. Har du sett noe så stygt? Teglstein er ikke så stygt i og for seg, men med tre slike massive klumper midt i et svært rom, så tar de litt overhånd syns jeg. De skal med tid og stunder meies ned, og så skal vi heller bare male pipa grå, og la den bærebjelken stå slik den er, eller bygge en liten smal kasse rundt den. Den ene veggen er også lilla, som skal males lys etterhvert også.
Der som sofaen står skal jeg ha skrivepulten min.


K.A.O.S


Her skal da lerretet opp, og hans massive høytallere etc...

Ønsker alle som titter innom en kjempe flott søndag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar