11. juli 2011

Hjemme igjen fra ferie...Ble en brå overgang fra ca +40 til +17 når vi gikk av flyet på Gardermoen i går. Vi var enige om at vi hadde hatt en kjempe flott ferie, men kunne godt ha vært noen få dager til. Men rart med det, det er alltid godt å komme hjem igjen også ;0)


(Meg som dykker)

Vi har fått utretta en del mens vi var i Hellas i to uker. Unga har bada fra de har stått opp til langt utpå ettermiddagen, og til øya dems ikke klarte mer klor/saltvann. Vi har testa ut parasailing/gliding (usikker på hva det heter), flere deilige dager på stranda, prøvd ut dykking for første gang, litt shopping og masse masse god mat og drikke. Ble litt skuffet over Hellas denne gangen grunnet mange sure folk (servitører, resepsjonister på hotellet o.l). Har aldri opplevd noe slik tidligere når jeg har vært i Hellas (har vært der mange ganger tidligere), men det kan jo ha noe med situasjonen de er oppe i nå også da. Uansett, vi fikk da slikket sol og bada masse akkurat som vi ønska :0) Mor (les; Moi) fikk også litt tid til selvpleie da det var en neglesalong/frisør i kjelleren på hotellet. Tok manikyr og pedikyr og fikk på fransk manikyr med litt bling på. Deilig :0)Litt pynt på negla må jo også til ;0)
Kan vel ikke påstå vi har fått lada batteria maksimalt med 3 små gutter på tur, men vi har i allefall fått kost oss.. Nå er det i tilbake til hverdagen igjen om et par dager. Da begynner min kjære på jobb igjen, og jeg fortsetter jobbjakta. Eksamen er bestått og jeg er fornøyd :0) Thumbs up.Ønsker alle som titter innom en kjempe flott mandagskveld. Nå skal jeg og min kjære ha litt kjæreste tid med en iskald flaske Cava ;0) Mmmmm....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar