21. juli 2011

Nytt tilskudd....


Dette er mitt nyeste tilskudd til min "lille" skokolleksjon ;0) Nike Free 3.0 må jeg få poengtert er noen av de beste skoa jeg har hatt. Så lette og gode å gå med :0) Me like <3Nå er unga i seng, og jeg og min kjære må få ferdig kjellerstua og hjemmekino´n vår. Ønsker alle som titter innom en flott kveld. Kjempe koselig om dere legger igjen en liten hilsen også ;0)

4 kommentarer:

 1. i går ble det ett par med hjem til min "lille" skosamling også:D Fikk de av min kjære:) Brukt de litt i dag og er superfonøyd! De er skikkelig gode:) Og gjør jo ikke noe at de er fine å se på heller:)

  SvarSlett
 2. Heldig du er da ;0) Hva slags farge kjøpte du a? De er super gode å gå i, og passer til det meste syns jeg. Kule er de ;0)

  Likte han skjorta du kjøpte til han eller? Og passa den?
  Får si ifra hvis du har lyst til å finne på noe en dag. Har nå endelig fått ferdig kjellerstua med hjemmekino hjørne for Bård, og arbeidshjørne med pult/arbeidsbord til meg der nede. Ble veldig fornøyd ;0)

  SvarSlett
 3. De så utrolig deilige ut. Og du minner meg på at jeg må komme meg ut og trene.....eh trimme mener jeg. Kommer meg ikke i gang. Tips?
  lykke til med ordning av kjellerstua.
  Hei hopp
  Randi

  SvarSlett
 4. jeg kjøpte/fikk de turkise, eneste som var igjen i str min så hadde egentlig ikke noe valg:) Men synes de er kjempe fine:)

  Jepp skjorte passet kjempe fint og han likte den veldig godt:)

  Sikkert godt å være ferdig i kjelleren ja. Vi sier fra når vi er hjemme igjen så kan vi gjerne finne på noe:)

  SvarSlett