22. august 2011

Monday morning...Da var en ny uke igang igjen... Denne mandagen starter nå i allefall bra med en nydelig kopp kaffe og sol sol strålende sol ute, og 17 grader. Det er luksus nå om dagen gitt ;0)
Hva har dere gjort i helgen da? Vi har hatt en skikkelig mathelg. Lørdagen disket min kjære opp med en nydelig fårikål middag. Årets første. :0) Og i går lagde jeg nyyyyydelige kanelmuffins (om jeg får si det selv), og en hjemmelaga lasagne av typen Vincisgrassi. Det skal visstnok være en skikkelig festlasagne fra Marche-regionen. Laget helt fra scratch faktisk, og det tok 4 timer ca, men smakte nyyyyydelig godt det også. Anbefales :0) Var ikke så mye jobb som det høres ut som.Nå må jeg straks stikke til kiropraktoren en tur, så da ønsker jeg alle som titter innom en kjempe flott mandag :0)

3 kommentarer:

 1. Åh så deilig det hørtes ut med kanelmuffins. Aldri prøvd det men elsker kanel. Har du mye av det i røra?
  Fårikål NAM, må lage det snart jeg også.
  Og i sopp innlegget er jeg litt usikker på råd. Jeg kan Kantarell, piggsopp og Steinsopp helt sikkert. Kremle blir gulerotgul når du skjærer i den og blir nesten sort etter litt, men stoler ikke på sopper jeg ikke er heeeelt sikker på.

  Ha en flotters kveld og håper du fikk knekt opp hos kiropraktoren.

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei på deg!
  Så koselig av deg å stikke innom å bli med 'på lasset' videre :)
  Koselig blogg du har her du osgå og jeg digger navnet!

  Og dette minner meg på at vi må kjøpe lam å få en gryte fårikal på kok, NAMMIS!

  Ha en herlig ny uke,
  Signe

  SvarSlett