17. august 2011

Planleggingsdag = Kosedag


Bakemester´n i full gang...

SFO har for sikkerhetsskyld satt noen planleggingsdager på timeplanen nå rett før skolestart, og guttungen som skal ha sin første skoledag i morgen. Han er i ekstase over å endelig få begynne på skolen, så da må man finne på noe slik at dagene ikke blir så lange. Kosedager hjemme med mamma er nok ikke kjempe dum erstatning vil jeg tro ;0)

I går reiste vi en tur til bestemor på besøk. Guttungen bakte en blåbærsmuldrepai helt alene av selvplukka blåbær som han tok med for å overraske bestemora si. Den ble servert med vaniljesaus og smakte kjempe godt syns vi. Flinke gutten min :0)
Vi fikk også tid til litt shopping, og et obligatorisk kafébesøk på Gjøviks beste kaffebar, Krutt espressobar.


Nammenamm...

I dag som det endelig ikke regner, så tenkte vi å komme oss en tur ut i skogen for å se om vi finner noe sopp. Dette er en helt ny tradisjon for oss da vi aldri har brukt og gjort noe liknende tidligere, men det var pjokken som sa i fjor at vi skulle på sopptur i år, for han hadde lyst på sopp sa han. Så da ble soppbok innkjøpt. Så da får vi se om det blir noe sopp på oss da. Hadde vært snadder med noen kantareller ;0)

Ønsker alle som titter innom en kjempe flott dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar