19. september 2011

Bitt av strikkebasillenJa, nå må jeg faktisk innrømme at jeg også er bitt av strikkebasillen. Trodde aldri det var en setning som skulle komme fra min munn men... Må faktisk krype til korset og innrømme det nå. Fra å ha starta helt på scratch igjen ved å børste litt vel mye støv av strikkepinnene og vanlig rettstrikking, så avanserte jeg i går til å legge opp masker på pinne selv.. MOI, legge opp masker, jøss!! Imponert selv jeg nå. Så lærte jeg meg faktisk også perlestrikking og fikk det også til. Tror jeg dåner jeg... Litt stolt av meg selv nå. Mitt første ferdige strikke prosjekt på det jeg kan huske ble nå altså en telysestake "varmer" om man kan kalle det det. Noe i den duren i allefall... Et såkallt DIY prosjekt kan man vel kalle det..Kunnskapen er der sikkert bare man klarer å ha litt ro i stumpen til å sette seg inn i hvordan dette gjøres, og en liten dose med tålmodighet også skader sikkert ikke ;0)
Så nå skal jeg straks sette meg ned igjen med strikkepinnene mine. Måtte bare aktivisere unga litt først med trolldeig/figur laging slik at a mor fikk jeg litt opparbeida tid til å sitte rolig i mer enn 1 min 30 sek til å strikke om gangen. Nå har jeg dytta noen kjeks i henda på dem og satt de foran tv´n, så forhåpentligvis blir de der ei bittelita stund til ;0)

Ha en fin mandag folkens. Husk å få med dere bonderomantikk i kveld for dere som ser på det. (Jeg syns det er morsomt å se på alle som blir sååå brydd og rødmer når samtalen går trått og det blir pinlig stille. Hehe).

6 kommentarer:

 1. Så fint det ble ♥ !
  Strikking har jeg aldri fått til, kanskje jeg skal lære meg det denne vinteren..? Hm.

  SvarSlett
 2. Disse lysestakene er så fine ♥
  Ser dem over alt nå om dagen, men jeg må nok krype til korset og å å kjøpe meg en for jeg er elendig på strikking :)

  Klem,
  Signe

  SvarSlett
 3. Så flink du er som strikker. Tror ikke jeg kunne strikket for å redde mitt eget liv en gang.. hihI!

  Klemklem

  SvarSlett
 4. hihi, utruleg festlig lesning! :)

  og så flink du er da! når ein først har fått taket på det grunnleggande går det som ein lek ;)

  lykke til!

  -klem

  SvarSlett
 5. Så fine! Jeg har planer om å kjøpe meg noen strikkede telysholdere siden jeg mangler den evnen selv ;) Ha en fortsatt strålende onsdag! Her titter solen frem nå og da er det ikke så verst med høst :)

  SvarSlett
 6. Lekre! Så flink du er som kan srikke så fint! Har ikke strikket siden ungdomskolen. Er så fint med strikk utenpå lykter!

  Tusen takk for koselig kommentar hos meg! :) Den planten heter corokia cotoneaster :)

  Ha en fin dag!

  Klem Lene

  SvarSlett