23. september 2011

Freddan!!!!Da var det endelig helg. Fredagskvelden er hellig for meg. Da skal det nytes digg mat, slappes av på sofa´n, se på tv og spise godis. Hjemmelagd italiensk pizza er allerede spist opp, og nå sitter vi klare å venter på idol med et glass hvitvin og godis.Endelig fikk jeg testa washi tapen min i dag som jeg kjøpte hos bolina. Er ei lita stund siden jeg kjøpte den, men ikke helt visst hvor og hvordan jeg skulle bruke den. I dag fikk jeg lyst til å bytte ut litt i stua, og da fikk jeg virkelig bruk for washi tapen min ja. Ble visst tape både her og der ;0) Fresha opp to av korta som fulgte med siste rom 123 magasinet. Testa ut på en loppis kandelaber og fresha opp noen telysetakeholdere med den. Kan jo brukes til alt vettu :0)
Skal etterhvert få testet den på diverse hjemmelagde kort og pakker også tenkte jeg. ;0)Ønsker alle en strålende helg og en koselig fredagskveld.

3 kommentarer:

 1. Enig med deg - fredagskvelden er hellig, og definitivt den beste dagen i uken :) Da er det bare å kose seg, og tenke på at man har hele helgen fremfor seg - deilig!!

  Nyt lørdagskvelden og resten av helgen!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Elsker også Washitapen. Fikk noen nye tips nå. Fin blogg du har, følger deg gjerne.

  SvarSlett
 3. Takk for i går! Kjempekoselig å hilse på deg. Og jaggu ses vi ikke snart igjen! Hyggelig:-) Tusen takk for så koselig kommentar! Søndagsklem fra Cecilie

  SvarSlett