27. november 2011

1. søndag i advent

Dette er stemningen jeg ønsker meg så sårt i dag...


Men grunnet snøen som ikke har tenkt å komme, og kulda sitt fravær så er det dessverre ikke helt denne stemningen jeg sitter igjen med i dag.

Jeg og unga har bakt kakemenn i helga, vært på kino å sett Blåfjell filmen, hørt på julemusikk, også skal vi på julegrantenning etterpå (i 8 plussgrader vel og merke)...men julefølelsen kommer ikke. :( Må ha hvitt på bakken tror jeg for at jeg skal få julestemning.
Hvordan har dere tilbrakt helgen deres da?

Har du husket å melde deg på min give away da? Hvis ikke, titt innom her :)

(Bilder er lånt fra ignite light)

3 kommentarer:

 1. Hei søte!
  Noen ganger kommer stemningen når man minst forventer det. Jeg har hatt den gode stemningen leenge jeg nå. Men det kan ha med å gjøre at jeg var såå langt nord for 14 dager siden at jeg fikk se både snø og nordlys :)

  Nydelige bilder du viser! Bambien som titter opp på snøen var fabelaktig :)

  En fortryllende første advent til deg og dine!
  Her skal vi straks avgårde til Svigers på pinnekjøtt.

  Stor klem
  Maia

  SvarSlett
 2. SÅ koselige bilder!! Likte spesielt det første..
  Helgen har jeg tilbragt med overnattingsgjester fra fredag til lørdag og juleverksted på søndagen. Ellers har det bare gått i ammetåke, pepperkakebaking, sanking av granbar og kvist og støping av lysestaker. Herlig helg!

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder! Likte så godt det første bilde, magisk! En ting. Nå har jeg prøvd å legge deg til blogglisten min flere ganger, og da registreres Jane`s kreativiteter? Får ikke inn innleggene fra denne bloggen :(

  SvarSlett