24. november 2011

DIY Gift Tags

Jeg er av den typen som aldri finner noen til og fra lapper som jeg liker av det som er å få kjøpt i butikken. Det er ytterst få jeg syns noe om, og de jeg liker er det som oftest veldig få av i pakken eller koster en del. I år tenkte jeg å sette et litt ekstra preg på en del av pakkene ved å lage til og fra lapper selv. Dette er ikke noe fancy utført, og heller ikke brukt noe som er vanskelig å få tak i når det gjelder papir, pynt o.l. Enkelt og raskt er stikkordet :)

Her kommer en liten "oppskrift" på hvordan jeg har utført dette:
1. Klipp/skjær ut ønsket form på tagen.
2. Dekorer den ene siden etter ønske
3. Lag hull i tagen med hullmaskin
4. Bruk stempel, rub on bokstaver, klistremerke bokstaver, eller noe så enkelt som egen håndskrift på baksiden for å skrive til og fra (og selvfølgelig et par navn eller to da) ;)
På disse her har jeg brukt ark som jeg hadde liggende og brukt en gammel tag jeg hadde liggende som mal, tegna rundt og klippet ut. Lagd hull med hullmaskin å limt på litt pynt, eller tegna på for hånd.
Alt kan brukes. Jeg er en liten hamster når det kommer til å samle på gamle merkelapper, silkepapir som har vært brukt, knapper o.l og bruker det senere i en annen sammenheng. Billig og bra for miljøet ;)

Hva slags til og fra lapper bruker du på pakkene dine da?

5 kommentarer:

 1. eg måtte le då eg las kommentaren din,
  you make me HAPPY :)

  nydelge til-fra lappar, heilt i min stil.

  -klem til deg

  SvarSlett
 2. hei jane. så kult at du likte ønskelist spolene min . det er spoler til bånd.og det har eg kjøpt på "annen etasje" på røa senteret. da kjøpte jeg med bånd på.de er fea anoushka så sikket mylig å få andre steder der de selger bånd.

  SvarSlett
 3. Knallfine lapper!!! Jeg liker aller best hjemmelaga og dine er bare nydelige!! Jeg har kjøpt ferdige i år, men ser ikke bort fra at det sniker seg inn noen hjemmelaga med DYMO på!!
  Vi var forresten på Blåfjellfilmen sist helg - gled dere!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 4. Så fine til og fra lapper:) Jeg setter sånn pris på slike hjemmelagde kort!

  Tusen takk for søte ord på bloggen min! Renserihengeren kjøpte jeg i et renseri her vi bor for 5 kroner. Hadde ingen liggende hjemme så da gikk jeg innom og spurte pent om jeg kunne få handle en av de. :))

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 5. Så innmarig fine lapper da Jane! ;) Kreativiteten selv du gitt! ;) Ha en riktig god helg. ;)

  Klem fra Ida. ;)

  SvarSlett