23. november 2011

Unblogged - Utfordring

Ja, det er vel ikke ofte at vi bloggere viser bilder hvor det råder totalt kaos.. Men de finnes altså (vises bare ikke). Mrs Hardy har en utfordring gående nå hvor man skal vise de bildene som vi som oftes publiserer på bloggen vår, også skal vi ta utfordringen å zoome ut og vise "sannheten" rundt dette bildet.

Som hun så fint skriver: Vi bloggere er flinke til å vise en vakker og ryddig side av hjemmet vårt.Hva med å vise sannheten? Noen har allerede gjort det, tør du?
Her er da mitt bidrag i denne utfordringen:


Et ganske harmonisk bilde hvor alt ser ut til å være på stell...
Denne stjerna er mitt nyeste DIY/SDS prosjekt..dilla på stjerner om dagen sier du? ;)Zoomer inn på det som faktisk skal vises (i frykt for at andre skal vite at det faktisk kan se totalt bomba ut her til tider, og at husmora ikke er like flink til jobben sin til enhver tid).


Her vises da litt mer av sannheten. I andre enden av stuebordet ligger alt rotet som egentlig lå litt hist og pist på bordet før jeg zoomet inn. Har man mye idéer og mye på agendaen på engang, så blir det litt slik at alt det man ikke helt vet hvor man skal gjøre av i forbifarten, plasseres på et bord. Så får man en plass å ta igjen rotet fra etterpå. Litt enklere måte å rydde på (prøver jeg å si til meg selv. Men om det i realiteten er det vet jeg nå ikke). 


Dette er den upynta sannheten. Puter som aldri får lov å stå slik de skal (selv om mor i huset "setter de på plass" 1568032565732 ganger om dagen), fjernkontroller man kan finne igjen midt i sofa´n, mellom sofaputer, bak sofaputer, under sofa...ja, alt ettersom. Sofa bord hvor alt dilldall samles opp på fra alle i huset. (Kan love deg det blir en del i løpet av dagen). Kaffekopper overalt...you name it. We got it.

Dette er da mitt bidrag i Mrs Hardys utfordring. Sleng deg med du også da vel hvis du tør *blunkesmil*


15 kommentarer:

 1. Herlig utfordring hos Manuela :) Fine bilder! Og fin blogg. Jeg følger deg gjerne videre!
  Ha en fin dag
  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Hihi herlig!! Syns ikke det var så rotete jeg ;-) Tror ikke jeg tør å bli med på den utfordringen. :p alle kommer til å få sjokk..utrolig hvor mye en nysgjerrig 1 1/2 åring kan rote ;-)

  Klem!

  SvarSlett
 3. Hihi, fantastisk utfordring!
  Er jo faktisk sånn det stort sett ser ut, på bloggbildene våre pyntes det ofte på litt (eller mye) sannheten ja :)
  Ha en fin onsdag! Klem

  SvarSlett
 4. Herlig bidrag ;)
  Likte bordet ditt skikkelig godt! Kor er det frå?
  Ønsker deg ein super onsdag!

  Klem Helene

  Ps. Me har utfordring på gong: vis oss din adventsstake :)

  SvarSlett
 5. Hi, hi:) Synes du har det fint selv om det er ublogged:) Nydelig bord og stor deilig sofa! Ønsker deg en fin dag! klem, Pernille

  SvarSlett
 6. Herlige bilder! Man kan ikke unngå rot med barn i hus. Kan nok ikke unngå det uansett tror jeg! Hehe. Rydder stuebordet en GOD del ganger iløpet av dagen selv. Må jo det når både mann og barn er flinke til å rote. Hehe :)

  SvarSlett
 7. Festlig utfordring dette altså! Gøy å se litt "upynta" - kjenner meg igjen ang. puter, fjernkontroller og kopper:-) Stua di var mer hverdagslig enn rotete, så du kom fint ut av den;-)

  SvarSlett
 8. Hahaha, jeg kjenner meg SÅ godt igjen i akkurat dette!! Jeg driver å flytter alt til ene siden på skrivebordet så jeg kan ta bilder foran vinduet med det lille dagslyset vi har her oppe om dagen *fnis*

  Klem og fin onsdagskveld!
  Signe

  SvarSlett
 9. *fniser* For ett herlig innlegg! Ingen av oss bor i striglede hjem og godt er det :)

  digger den vakre Eamesen din.

  I dag har jeg forspist meg på sushi, elsker det!
  Fabelaktig morgendag til deg, her er det straks loppekassen!
  klemklem

  SvarSlett
 10. Herlig å se at det er flere som praktiserer metoden!! Jeg trenger ikke pimpe mine avdankede møbler, kan jeg ikke bare komme å låne en passende stol av deg da? Så en fin en i det ene bildet.... :-) Ellers burde kanskje vi bloggere starte med møbelbytteparty?! Det er jo så populært med klesbytteparty om dagen!
  FIN TORSDAG til deg<3 klem fra Karlotte, eller fr ubestemt i møbelkrise. Er det rart det er krig i verden sier jeg bare;-)

  SvarSlett
 11. Hei :)
  ..denne utfordringen er super kul synes jeg!
  Veldig fint bidrag vil jeg si :)

  Synes da du har ganske "systematisk" og pent rot ;)

  Fineste dagen ønskes til deg og dine!

  Klem Ida Susanne

  SvarSlett
 12. Digger rotet ditt:D dette var jammen en moro utfordring! Jeg har også dilla på stjerner, har hatt det i en del år allerede men nå til jul blir det jo enda "verre" hehe

  God torsdag til deg!
  Klem fra Ellen Louise

  SvarSlett
 13. Helig bidrag - kjenner meg godt igjen her!!
  Sånn er bloggverden!!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 14. Heisann:)
  Flott bidrag... gøy å se at alle andre også har en ubloggbar side i heimen. Jeg har også lagt til mitt bidrag i utfordringen...gøy!:)

  Ønsker deg en finfin fredag og helg:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 15. Veldig fint hos deg på tross av litt rot :)

  SvarSlett