10. november 2011

Sniker seg innpå...

Nå nærmer det seg desember sakte med sikkert, og adventstida sniker seg innpå. Da er det greit og få begynt, eller iallefall prøve og få gjort seg ferdig med adventskalenderen. Jeg begynte tidlig med å kjøpe inn gaver siden jeg må få tak i 72 små pakker til 1. desember, og i tillegg så er min kjære såpass bortskjemt at han får pakkekalender han også, så da måtte jeg få tak i 24 stk til han også.
Er så og si helt ferdig. Mangler en pakke til hver av små gutta mine, og noen få til den "store gutten" min :0)

Hvordan ligger dere ann når det kommer til adventskalender? Har dere bestemt dere for hvordan den skal se ut? Hvis du ikke har det, så kommer i allefall litt inspirasjon her. Kanskje du finner en som passer for deg. Hvordan den kommer til å se ut her skal jeg vise senere. Hint: Natur!
(Legg gjerne til link på hvordan din adventskalender kommer til å se ut). :0)
(Alle bildene er via pinterest)

5 kommentarer:

 1. Heihei;)
  Ja, nå går det fort fremover;))
  Så mange herlige kalendere ♥
  Her i huset henger pakkene på en snor i fint papir;) Og jeg har inngått en avtale med ungene om gave annenhver dag, så da blir det kun 24 gaver;) Den som ikke får pakke, får skrape et lodd på flaxkalenderen;)

  Ha en fin dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Wow! Så utrolig mye fint! Kjenner jeg gleder meg til jul! Fant bloggen din v en tilfeldighet, og den er jo knallfin! Har lagt meg til som følger *smil*

  Ha en god torsdag!
  Ciao!

  SvarSlett
 3. imponerende antall pakker jane! hjemme hos oss er det ingen kalender i sikte, men gløggen står klar i kjøleskapet og kanellyktene fra hviit er tent nesten hver eneste kveld. bra med tente stearinlys. blir like sjokkert hver dag over hvor tidlig det blir mørkt. fin torsdag til deg!

  SvarSlett
 4. Hei søte deg!
  Såå mye herlig inspirasjon du deler i dag :) Vi har ingen barn og derfor er ikke adventskalender noe mas og kjas hos oss. Men jeg får av mannen da :) hihi!

  Fabelaktig torsdagskveld, søte deg!
  Jeg er skikkelig klar for helga :)
  klemklem

  SvarSlett
 5. Så mye fin inspirason Jane!! Jeg føler jeg litt på hæla her i forhold til advent. Min mamma har brukt å lage kalender til barna så får høre om hun gjør det i år også! Hvis ikke så jeg flere fine over her. Så føink du har vært!!

  Takk for koselige kommentarer hos meg! Sender deg en liten Mail om jeg finner en Mail adr. Ha en fortsatt din kveld, klem fra Karlotte

  SvarSlett