5. desember 2011

And the winner is...Da var 2. søndagen i advent over, og vi tar fatt på nok en uke. Helgen har vært helt knall for min del med bøttevis med snø som kom på lørdagen og lagde nydelig julestemning, hatt 14 stk til bords på julemiddag (serverte både pinnekjøtt og ribbe, og matlagingen er det min kjære som skal ha all æren for. Nydelig mat var det). Det ble jo en litt fuktig aften kan man si, men veldig koselig :) Tusen takk til alle dere som tok dere tid til å komme. :)

I dag sitter jeg nå her og må holde på med sitte relaterte ting. Vimsa meg som alltid greier de utroligste ting sparket borti bordbeinet på stuebordet på lørdagen, og det endte med at tåa er nå i all verdens flotte farger, hoven og jeg klarer ikke gå på det benet. Så etter en kjapp telefon til legen i dag må jeg visstnok på røntgen for å se om jeg har knekt den. Ja ja... passer jo alltid utmerket med slike ting sånn rett før jul når man som regel ikke har noenting og ordne. Hehe ;) Må nå le også da...

Men over til trekningen. Jeg brukte random.org for å velge ut den heldige vinneren av min give away, og vinneren er.........tamtaratam......Den skjønne frøkna bak den koselige bloggen Banebakken vant min give away.
Send meg en mail med adressa di, så er det en pakke på vei til deg så fort som mulig :)

4 kommentarer:

 1. Ååå, så koselig med 14 til bords;)
  Tenker det var artig ja!!
  Men så uartig (hehe, kan man si det tro...) med tåa, det var klønete ja;)

  Håper den snart blir bra, og ikke er brukket!!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. JIPPI :) Nå ble jeg glad!!
  Ikke så ofte jeg har vinnerlykke,
  også så fine premier også da.

  GOd klem!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse til den heldige vinneren :)

  Fabelaktig start på uken, søte!
  Klem

  SvarSlett