8. desember 2011

StemningI dag når vi stod opp var det magisk julestemning ute. Kuldegradene hadde krabbet opp mot -12, snøen knitrer når man tråkket på den ute på trappa, og himmelen fikk et nydelig blålig skjær over seg. Skikkelig flott vintermorgen rett og slett :)


Nå skal en god kopp kaffe nytes sammen med kjapp titting her inne i blogglandia, før jeg skal ta fatt på litt konfektlaging tenkte jeg. (Med et litt "defekt ben" så begrenser aktivitetene seg litt om dagen kan man si...)
Finfin mandag til dere alle.

4 kommentarer:

 1. Deilig med vinterstemning:) Men mandag? Og tror klokkeslettet på bloggen din er veldig feil også.. står at det ble postet 23.58.

  Jeg har blitt syk - igjen! Drikker te og ligger under pleddet! Skal se om jeg orker å bake lussekatter etterhvert:)

  SvarSlett
 2. Så fin adventsstjerne:) En nesten lik har vi også hengende i stuevinduet. Jeg liker også at gradstokken har krøpet nedover. Får straks litt mere julestemning da:))

  Takk for snille søte ord inne hos meg. Det er sant som du sier, det blir nok jul uansett om det ikke er syv slag i kakeboksene og skinnende rent i alle rom. Det viktisgte er tross alt at man er sammen og at alle er friske og raske:)

  Ha en fin kveld Jane! Klem, Pernille

  SvarSlett
 3. Fine Bilder! Og kjekt du er med på giveawayen!

  SvarSlett
 4. Så herlige bilder :)
  Ønsker deg ein fin kveld!
  Klem Helene

  SvarSlett