30. oktober 2011

En uendelig dag...Dagen i dag føles uendelig. Etter å ha våkna kl 06.00 sharp (ny tid), så var unga opplagte til å finne på all verdens med syssler. Mor sjøl var ikke så opplagt til så masse syssler. Unga har tegna, klippa, sett litt tv, spilla DS, vært uten å leka, lekt på rommene sine og gud vet ikke hva de ikke har gjort i dag. Aaaaalt mulig i allefall, og dagen vil jo ingen ende ta.

Pga all den tida vi plutselig hadde til overs i dag bestemte jo a mor sjøl seg for å vaske huset til jul. Altså vaske tak og vegger på stue/kjøkken. Det var mer slitsomt enn antatt (høres ut som jeg aldri har brukt å gjort det før men..) Tenkte dette var jo lurt for å få tida til å gå, og man fikk slått ihjel litt tid. Begynte effektivt og med stor iver. Den dabbet fort av da man måtte dra fram sofa, støvsuge under den (lå jo en hel arme der av hybelkaninusser, leker, godis, chips, sand, småstein etc) og vaske. Min kjære syns det var passende syssel å ligge på sofa´n og kommentere ettersom jeg vaska. "Det så litt knotete ut det der å moppe taket men", sa han mens han humra å så på meg. "Det der så ikke mye moro ut" var neste kommentar ut da jeg stod å skura veggene. Men han var nå snill å hjalp meg med å dra fram sofa´n og støvsuge under den da i allefall. Hvorfor jeg skulle vaske veggene bak sofa´n kunne han ikke begripe, men ifølge kluten så trengtes det visst.
Så da kan man sette seg ned med bena på puffen å slappe av etter dagens gode gjerning. Føles som klokka er rundt barne tv tider med tanke på alt det vi har gjort i dag, men det er jo ennå maaaaange timer igjen av dagen. Skal bruke all den tida til da?

Gikk det greit for dere andre å snu til vintertid da? Hva slags syssler holder dere på med på denne uendelige søndagen?

4 kommentarer:

 1. Hei på deg!*smile*

  ...tusen takk for hyelig kommentar inne hos meg, får meg til å smile*smile*

  ...og puh! Skal si du har fått gjordt mye i dag! Du fortjener SKRYT! burde vel ta en liten julevask vi også*blunkesmil*

  ..og du, jeg tittet litt rundt her innehos deg da vet du*blunkesmil* Og skal si de julekulene under her var genale! jeg ble kjempe inspirert!*smile*

  Flott søndag videre-kanksje du kan nyte å slappe av litt nå da, når du har vært så flink!*smile*

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Herlighet såå mye du har utrettet! Jeg sier bare WOW! Klapp på skulderen til deg, vakre!

  Her leies det inn folk til slik vask, for jeg har rett og slett ikke tid eller ork.

  fabelaktig start på uken til deg!
  Klemklem

  SvarSlett
 3. Hei.
  Tusen takk for koslig kommentar hos meg!
  Du lurte på garn på klutene mine.. Den jeg hadde lagt ut bilde på var den første jeg har laget, og da brukte jeg Mandarin fra sandnes... Men jeg syntes dette var litt stivt. Nå har jeg kjøpt bomullsgarn fra DROPS som heter Paris. Veldig mykt, og kan vaskes på 60 grader! Anbefaler det garnet... Men jeg har også kjøpt bomullsgarn på Rema 1000....
  Lykke til:-)
  Foressten: Jeg digger puffen du har strikket... WOW! Superflott prosjekt

  SvarSlett
 4. Så fin spisestue du har! Effektiv er du også;-) Vi hadde også søndagen "fra helvete" etter omstilling av klokka, MEN det verste er at det har blitt til uka fra helvete!! Mine søte små har fortsatt ikke vist tegn til omstilling til tross for faste leggerutiner osv. Er det feil å ty til medisinering spør jeg bare??!!
  Klem fra Karlotte

  SvarSlett