12. mars 2012

Forfriskende vårlig DIY


Jeg er virkelig i DIY/SDS hjørnet om dagen og idéer blir til et "ferdig produkt" om jeg kan kalle det det, og ikke bare forblir inni mitt hode eller i min idénotatbok. 

Jeg følte for å dra inn litt friske farger for å få fram våren her i pantonehjemmet, og nå som gult er så in og det har vokst seg på meg sakte men sikkert ville jeg prøve meg på å lage et bilde med nemlig gult i seg.Jeg er jo en "sucker" for grafiske elementer, så da måtte jammen meg dette bildet også bli med nettopp grafiske elementer. Jeg er absolutt ingen maler, men synes det er kjempe moro å holde på med og så lenge det kun er for eget bruk her hjemme i pantonehjemmet går den så vidt igjennom nåløyet for presentabel "alternativ kunst" ;) Hehe. 


Idéen er egentlig veldig enkelt. Du trenger følgende hjelpemidler:
- Lerrett (mitt kjøpt hos Søstrene Grene)
- Akrylmaling (kjøpt hos Søstrene Grene)
- Maskeringstape
- Pensler, svamp eller liknende til å påføre malingen med.

Når det er tørt drar du av maskeringstapen, og voila! :)


Jeg ble veldig fornøyd med uttrykket, og blir man lei er det jo så enkelt å skifte ut (siden jeg ikke har hengt det på veggen å laget noen "flotte" hull. Er ikke spesielt fan av lassevis med hull i veggen, men bruker flittig de vi har og bytter stadig ut det som henges på spikrene). Plassere bilder oppå kommoder/sjenker o.l er liksom min greie blitt det. ;)

Finfin mandag til dere som titter innom. Her har våren kommet for fullt med sol og skyfri himmel og pluss grader :) Mmmm. 


5 kommentarer:

 1. Det var superfint! Fine farger du har valgt.

  SvarSlett
 2. Så KULT det ble!!
  Både sort og gult er HITS her hos meg, og grafiske mønster er LIKE:)
  Så dette ble smashing - flink du:)

  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Du er så flink!
  Dette var virkelig en hit hos meg :) LOVE!

  Fabelaktig ukesstart til deg, skjønne!
  smil og klem

  SvarSlett
 4. Likte bildet ditt godt jeg:) Jeg er ganske svak for gult, en en skikkelig glad farge. Ha en flott mandagskveld, og tusen takk for link til lampe give away`en min:) Klem fra Agnete

  SvarSlett