12. april 2012

Award

I dag når jeg kikket innom kommentarene jeg hadde fått på forrige innlegg så jeg en kjempe hyggelig kommentar fra Nordisk Interiør inspirasjon om at jeg hadde fått tildelt en award inne hos henne :)
Så utrolig koselig :) Tusen tusen takk for det :) Setter jeg utrolig stor pris på.Awarden fungere slik:

1. Du skal linke tilbake til den du mottok awarden fra. 
2. Du skal sende den videre til 5 andre blogger som har mindre enn 100 følgere. 
3. Du skal svare på 5 spørsmål. 

Awarden er frivillig. Her er mine svar på spørsmålene: 

Hvorfor begynte du å blogge?
Jeg begynte først å blogge rett etter at jeg fikk sønnen min i 2005. Hadde da ingen klare "linjer" på hva slags type blogg jeg skulle ha, men det ble vel mer en hverdagsblogg. Var ikke så ofte jeg postet innlegg og fikk liksom ikke helt dreisen på den blogginga.
For ca 1 - 1 1/2 år siden tok jeg opp igjen bloggingen og denne gangen visste jeg hvilke type blogg jeg ville ha. Interiør, design, DIY prosjekt o.l er noe jeg er veldig glad i, derfor så ble det en blogg som handlet om nettopp dette. Disse elementene pluss en god dose hverdagsliv og foto. Bloggen min het tidligere janeskreativiteter og janes godt og blanda. Etter en god runde i tankeboksen fant jeg ut at det måtte jo bare bli pantonejane med tanke på min bakgrunn og at jeg er veldig glad i og omgi meg med farger.

Bloglandia er et supert sted å samle inspirasjon og forhåpendtligvis også kunne inspirere andre. Hvilke blogger følger du?
Det er mange blogger jeg følger her i blogglandia. Men de som skiller seg ut er det som gjør det lille ekstra og som har rene klare linjer hvor de presentere bildene og innleggene sine på en oversiktlig måte. Jeg følger alt fra rene design/interiør blogger til mote, scrapping, foto og "håndarbeidsblogger". 

Hva er favoritt fargen din?
Lilla og turkis er vel desidert mine topp to farger. Men er også veldig glad i brunt og lyseblått. Såklart hører jo grått, hvitt, beige og sort med, men det er jo ikke noen direkte farger i den forstand ;)

Hva er favoritt filmen din?
Jeg er veldig glad i å se film, så det blir vanskelig å plukke ut akkurat en film. Men en som alltid har vært min favoritt siden jeg gikk på ungdomsskolen er Det femte element med Bruce Willis. Gudende vet hvorfor. Det er en film innenfor en sjanger jeg så absolutt holder meg langt utenfor sånn ellers, men akkurat den synes jeg er så kul :) 
Ellers liker jeg veldig godt en real action/thriller film. 

Hvilke land drømmer du om å besøke? 
Jeg SKAL til USA og New York. Er veldig glad i å reise så er liksom vanskelig å plukke ut noen få land. Skulle gjerne reist verden rundt. Å reise er noe av det morsomste jeg vet om. Men andre land jeg må få besøkt i årene framover er: Cuba, Italia, Frankrike, Thailand,Ungarn, Irland, England, Karibien og Mauritsius.


AWARDEN går videre til:
(5 flotte og ikke minst inspirerende blogger) Håper de jeg har delt ut awarden til syntes det er greit. 
Dette er jo en flott måte å oppdage og finne nye flotte blogger på. 
5 kommentarer:

 1. Så koselig å få en award fra deg da.... koselig også med hilsen i min Blogg..takk for det....

  SvarSlett
 2. Grattis med award:):) det er så fin måte å oppdage nye fine blogger:på):)Veldig hyggelig å lese om deg&bloggen din:) klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med award!! Og tusen takk for at du ga den videre til meg:-) Fin helg til deg! Klem Hege

  SvarSlett
 4. Hei søte deg!
  Tiger er en butikk som finnes på Arkaden i Oslo, på Grünerløkka og på lørenskog :) Jeg elsker den butikken. Mer min stil enn Søstrene Grene...

  klem

  SvarSlett
 5. Velfortjent award. Du har en herlig blogg.
  Kjekt å lese mer om deg!
  Takk for at du er med i gavedrysset mitt.
  Ønsker deg ei riktig god helg. Her har sola tittet fram akkurat nå. Så deilig!
  Klem Tonje

  SvarSlett