10. april 2012

Scrapping - en lidenskap

Scrapping, eller scrapbooking er en lidenskap jeg har hatt i mange mange år. Dessverre så har ikke tiden strekt til så mye de siste åra til nettopp denne hobbyen. Dette var noe jeg begynte med da jeg gikk gravid i 2005, og har holdt på med siden sånn litt på og av. Har blitt mest kortlaging de siste årene, for det tar jo ikke så altfor mye tid.

Her i påska fant jeg ut at jeg virkelig skulle børste litt støv av scrappeutstyret mitt, og prøve å komme litt nedover i bunken av bilder jeg hadde liggende. Gudende vet hvor mange tusen bilder jeg har tatt, men det er en hel del. Og det er bare en brøkdel som er fremkallt enda, så jeg har litt av en jobb foran meg.

Nå skal det sies at ikke alle bildene som tas blir scrappet, men de som jeg synes er ekstra fine, eller som har en morsom/koselig historie bak seg. De fortjener litt ekstra oppmerksomhet synes jeg :)
Har en hel del "gammelt" scappestæsj, papir og dill liggende som jeg bestemte meg for å få brukt en god del av før jeg går til innkjøp av noe mer.

Her er to LO´er (layouter) som jeg laget i løpet av påska.


En enkel LO 12x12. Gråpapir, bazill og noen rester av et mønsterark jeg ikke aner hvor kommer fra ;)"Godt med" er stemplet på med bokstavstempler fra Panduro. "Kjeks" er min håndskrift".


Litt detaljer...


Denne LO´en laget jeg etter inspirasjon fra en nydelig LO jeg fant inne hos Elisabeths Hjørne. Hun har en kjempe flott blogg med masse scrappeinspirasjon. Denne er også i str 12x12. 


Kritt som jeg har skrapet av og strødd på LO´en, og sprayet fast til arket med hårspray etterpå.


Detaljer...
Et enkelt klistremerke, litt bånd og en brad.

Det var dagens scrappeinspirasjon fra meg ;)
Ha en flott dag alle som titter innom. 

14 kommentarer:

 1. Så fint det blir:)
  Koselig med slik hobby, men det tar mye tid ja...
  Hyggelig og kunne ta frem innimellom da:)
  Her er det mest Kine som scrapper, men jeg blir da med innimellom jeg og, veldig hyggelig når vi sitter sammen og scrapper ♥

  Ha en fin fin kveld!!

  SvarSlett
 2. Flotte LO'er, jeg liker den enkle stilen din! Har selv drevet mye med scrapping i en periode og tør nesten ikke tenke på hvor mye utstyr jeg fortsatt har liggende ;) Som du sier, så strekker ikke alltid tiden til og nå er det bloggingen som tar mye av den tiden jeg har til overs :) Solskinnsklem fra Miami

  SvarSlett
 3. NYDELIG!! flink du er!! :o)

  jepp, scrapping tar myyyye tid - men du og du så fint det blir! kjære minner!! :o) Jeg har ikke sitti med scrapping på evigheter, men klør i fingra når jeg ser dette ja. Nydelig var det!! :o)

  Vakker bloggen din er!!

  Jeg håper du har hatt en HERLIG dag!!

  Stor klem!

  SvarSlett
 4. Fiin scrappeinspirasjon:)kjempeflink er du!!digget det første bildet:)koselig med minner man kan glede seg over når barna blir større:) klem

  SvarSlett
 5. Herlighet så flink du er!
  Jeg har ikke tålmodighet til sånt, men lar meg imponere :)

  Jeg håper du har hatt en finfin tirsdag. For min del var det hardt å stå opp 0630 igjen. Blæh! Men snart skal jeg til Sharm el Sheik. YEAY!

  klem

  SvarSlett
 6. Så kjempefint! Scrapping er virkelig noe jeg
  kunne ønske jeg mestret.. men jeg har som
  mange andre heller ikke tålmodigheten.
  Kanskje hvis jeg bare satte meg ned og
  i alle fall starta?
  Likte spesielt godt den første
  layouten.. og FOR en nydelig gutt
  du har da
  : )

  Ha en herlig onsdag, Jane!

  Klemmer,
  Maria.

  SvarSlett
 7. Hei! Så fint du har gjort det! Jeg har aldri scrappet, men hver gang jeg ser sånne fine sider skulle jeg ønske jeg kunne det.
  Det blir fine minner, og litt tekst gjør det ekstra gøy.

  Ønsker deg en fin dag!
  Klem Vivian

  SvarSlett
 8. Så flink du er!! Jeg hadde kortlagedilla en stund, men det tar sånn tid og blir så mye rot, hi hi! Kanskje jeg setter igang igjen når jeg er i permisjon ;-)

  SvarSlett
 9. Jeg har gitt deg en award inne hos meg, håper du syntes det er greit :) Titt innom og se :)

  SvarSlett
 10. Knallfine! Flink du er altså!!

  Kjekt at du ville være med på gavedrysset mitt:)
  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
 11. Så fine!! Liker stilen din!
  Lenge siden jeg har hatt tid til å scrappe også... kanskje jeg skal prøve
  meg litt i helgen har en haug av papir...
  ha en flott dag! klem Hege

  SvarSlett
 12. Nydelig! Så flink du er. Dette var lekkert!


  AW

  SvarSlett
 13. Såååå koselig å se loene dine...og ikke mindre gøy å se inspirasjonen da... gleder meg til å se mere av det du lager...

  SvarSlett
 14. Nydelig scrapping! Så flotte detaljer! Så fin måte du brukte krittet på :) Skulle ønske jeg var like kreativ med scrappingen ;) Ha en flott uke videre!

  SvarSlett