18. april 2012

Happy wednesday

Har alle hatt en flott start på onsdagen?
Jeg stod opp tidlig, leverte unga på skole/barnehage og fikk litt tid for meg selv nå på formiddagen før jeg reiser på jobb og skal jobbe ettermiddag.

Blir ikke mye tid til kreative utspill i ukedagene på hjemmefronten, og jeg kjenner at nå må jeg snart få satt meg ned med noe kreativt igjen. Til helga kanskje? ;)


(Bilde: Malt av meg, zinkfat fra Kremmerhuset, Norgesglass fra bruktbutikken, stjernefat fra Granit og hjemmestrikka lyktcosie)

Har i allefall en haug med idéer på lager som jeg gjerne skulle fått satt til livs.
Hvordan er det med dere? Bobler dere over av kreativitet om dagen?

Må bare få sagt det at jeg setter utrolig stor pris på alle dere som titter innom bloggen min hver dag, som legger igjen små kommentarer og hyggelige spor. Det verdsettes masse skal dere vite. Hadde ikke vært det samme å blogge uten dere hyggelige menneskene.

Som en liten påskjønnelse til dere skjønninger tenkte jeg å ha en liten give away her snart... Stay tuned :)

Nå må jeg reise på jobb jeg. Men vi blogges folkens. 

5 kommentarer:

 1. Her er det og mange kreative planer, men jeg er så treg om dagen, får ingenting ut...:)
  Men det kommer vel etterhvert:)

  Elsker det kule gule bildet, hehe:)

  Ha en fin fin dag på jobb ♥

  SvarSlett
 2. Ble veldig inspirert nå:)kult bilde du har laget!! er nok ikke i det kreativet moduset om dagen,men har mange små prosjekt planer som jeg skal ta fatt på etterhvert:):) jeg har og hatt formiddagen for meg selv,deilig det engang iblant:)

  Klem Kine :)

  SvarSlett
 3. Kreativiteten er på bunn dessverre.... Gleder meg til juli og kvalmen går over ;-)

  Men råtøft bilde du har laget! Likte så godt fargene!

  SvarSlett
 4. Flott bilde du har malt! Jeg brukte å male mye før, men det er mye jobb å pakke opp og ned så det er sjeldent malesakerne er oppe. Vanligvis bobler jeg over på denne tida av året, men jeg har vært litt pusk og derfor er avslapping på sofaen prioritert over alt annet. Men til helga skal jeg male litt - på veggen :p Dugnad i eget hjem:) Klem

  SvarSlett
 5. Hei Pantonejane!! Herlig bilde! Maling og maskeringstape? Har lage flere pallebord med striper! Stilig go stramt. Takk for hyggelig kommentar:-) Signe

  SvarSlett