30. april 2012

Lovely springDa føles det virkelig som om våren har kommet for å bli. Endelig viser gradestokken litt mer normal temperatur, og med sol og varme kjenner jeg humøret stige og energien begynner å boble igjen. Må innrømme at energien har vært litt borte her ei stund. Aner ikke hvorfor, men når man har fullstappa dager med en timeplan som aldri har går opp med døgnets timer så blir man igrunn litt sliten innimellom.

I helga har det vært så deilig vært her på østlandet, og da har vi bare slappa av og kosa oss. Grilla, vært ute i sola, fått årets første skikkelige fregner på nesa og i kinna, spist god mat, drukket iskald corona og bare nytt våren. Unga har kosa seg å lekt med naboungene. Skulle nesten tro at det hadde flytta inn et fotballag med gutter her ;)I dag kom jammen meg sola igjen, og i morgen er det spådd knall vær. Det skal nytes til tusen :)
Men først så skal denne kvelden her nytes. Nytes sammen med verdens beste kjæreste. Kose oss med film, ost, kjeks og noe godt i glasset. :) Det fortjener vi synes jeg.
Så synd man ikke har tid til slike ting oftere, for det er jo så kos. Men da må man jammen meg klinke til en gang i blant og virkelig sette av tid til det :) Jeg "booka" kjærestetid med min kjære før i dag, så da kan man les; han ikke få lurt seg unna. HeheHva har dere for slags planer i kveld og i morgen?


2 kommentarer:

 1. Åh, så deilig! :) En deilig påminnelse om å nyte våren. Den er jo så kort her på berget.

  I kveld har jeg nytt utsikten fra verandaen mens mannen er på jobb. Og i morgen håper vi det blir finevær, da skal vi i Østmarka og feire bursdagen til en toåring vi kjenner! :)

  SvarSlett
 2. Håper du har hatt en fin helg med masse kos:)
  Her har vi hatt fri siden fredagen, utrolig deilig!
  Ønsker deg en fin maiuke!
  Klem E

  SvarSlett