1. april 2012

Snaaaaart påskeferie...Da er det snart påskeferie her også.. bare 3 små dager igjen på jobb. Må si at det jeg har ikke helt påskefølelsen om dagen men. I fjor var det kjempe varmt og fint med sol fra skyfri himmel. I år skifter det brått fra sol og skyfri himmel og grei temperatur til regn/overskya/snø/hagl og vanvittig med vind. Høres ut som huset snart letter... Satser på at vinden snart roer seg, og at været holder seg sånn høvlig greit i påsken både for de som er på fjellet, og vi andre som bare skal ha avslappende påskeferie hjemme (les: avslappende påskeferie. Heller mer "dugnad i hagen påskeferie"). ;) Grilling blir det læll!

Påskepynten har nå i allfall kommet på plass, og med en siste handlerunde i morgen tror jeg jammen meg vi begynner å bli klare til påske. Unga har laget litt ny skjønn påskepynt i år også som jeg såklart har satt på plass i stua. De stolte ansiktene som viser frem den nydelige pynten de har laget er ubetalelig. De er jo så skjønne 


Se på disse kule neoneggene og påskepynten jeg kom over på pinterest. Er det noen som har vært så tøffe at de kjører neonpåske i år eller?

Ha en flott søndag alle som titter innom.

5 kommentarer:

 1. Her titter vi oppi karsekoppen hver dag for å se hvor mye det har vokst - junior har også laget påskepynt!
  Det har blåst veldig her også - er ikke noe gøy å være ute når du nesten blåser over ende, så vi krysser fingrene for litt mindre vind og masse sol!

  SvarSlett
 2. Riktig god påske til deg Jane når jobbdagene er over! Her i Trøndelag har det snødd vannrett i hele dag. Men, jeg har vært å kost med lille Mia på snart 7 mnd. Har nesten ikke sett henne siden hun var på sykehuset, nyfødt og bare 860 gr. Nå er hun snart 6 kg og en skikkelig hjerteknuser!! Kjenner det formelig rykker i eggstokkene...! Håper dere får deilige og avslappende dager med fint påskevær, klem klem

  SvarSlett
 3. Innom for å ønske deg en riktig goood påske :)

  SvarSlett
 4. Her blåser vi og nesten bort... satser på mindre vind&god påskestemning etterhvert:) det er så stas med egenlaget pynt, vi fikk hjem vår første "påskekylling" laget i barnehagen før helga. Kult med neon påske, herlig inspirasjon du viser:)

  Fin påske til deg:)

  SvarSlett
 5. Her hos oss slutter det ikke å snø, det er jo apriiiil:)
  Jaja, det gjelder å gjøre det beste ut av det.
  God påske og kos deg!
  Klem E

  SvarSlett