5. juni 2012

Angry Birds bursdag (obs; bilderas)

Da var 7 åringen ferdig feiret og pantonemamma´n er helt utslitt. Av totalt 16 bedt kom det 9 stk, men det var igrunn litt godt det ikke kom flere. Hørtes mer ut som det var minimun 20 barn her.

Guttungen hadde lyst på Angry Birds som tema for årets bursdag og selvsagt måtte mamma´n fikse det. Noe ble kjøpt (som papptallerkner, kopper, servietter o.l), mens noe ble laget (som pompoms, angry birds bowling, vimpelrekker, innbydelser o.l)

Det ble servert pølser til mat, angry birds bursdagskake (rainbowcake med marsipanpynt oppå), enkle "cakepops" (marshmallows duppet i sjokolade og kakestrø), cupcakes og sjokoladecookies. Alle ble mette og fornøyde, og de lekte veldig fint sammen hele gjengen. Tror mellomste pantonegutten ble storfornøyd etter barnebursdagen jeg. (Vi feiret jo selvsagt resten av dagen sammen med øvrig familie, og endte ikke selskapet før ca kl 20.00).Laget en vimpel hvor det stod "Gratulerer", og en hvor det stod "Leander 7 år".


Jeg laget bowlingsett av tomme hermetikkbokser og to gamle baller. Dette var faktisk veldig populært, sammen med masse utprint av angry birds colorbook sider som unga satt å fargela lenge. Noe jeg forøvrig trodde kom til og være et alternativ til aktivitet, ble plutselig bursdagens høydepunkt ;) 
Det enkle er jo som oftest det beste. Når været ikke er helt på vår side må man gjøre det beste ut av det innendørs.


Kaka er en rainbowcake oppskrift jeg fant på nettet dekket med ostekrem ala slik man har på gulrotkake. Figurene er laget av marsipan.


"Innsiden" av kaka. Et lag blått i bunn, så grønt, orange og rødt. Wilton sine fargegeléer er geniale. Tusen takk for lånet mor. Må virkelig kjøpe meg slike selv. :)


Bursdagsgutten skal blåse ut lyset.


Cupcakes ble servert (og ja, pantonejane trenger et realt kurs ala fabelaktige Maia for å skjønne hvordan man skal få på frostingen pent. Disse ser lettere kræsja ut, men jeg er da dog heller ingen konditor/baker. Neste kurs som jeg så inderlig håper du skal ha Maia skal jeg jammen meg melde meg på).


Gavebordet var heller glissent rett før bursdagen begynte, men rant over før dagen var omme.


Av sin snille Onkel Thomas fikk han golfsett. Dette er forøvrig en sport pantonemamma´n ikke er fullt så fan av, men Onkel Thomas som fikk lappen på fredag har sagt seg villig til å hente guttungen og ta han med på golfing. Så da har du lovet deg bort i lang tid framover da kjære bror ;)

Dett var dett...håper dere ikke gikk drittlei alle bildene. ;)
Har vært lite inne på bloggen og besøkt blogger i det siste dessverre. Som nevnt tidligere så er ikke formen på topp enda, og ja, jeg er fortsatt uten stemme. Runder snart 4 uker nå, og jeg går snart på veggen :( Håper virkelig ØNH legen får orden på stemma mi i neste uke.

Til helga trekker jeg forøvrig vinner av min give away. Har du ikke slengt deg med enda, så gjør gjerne det :)

10 kommentarer:

 1. Så utrolig stilig og kreativt =D
  Elsker det!!
  Sengetøyet jeg kjøpte, er faktisk kjøpt på europris av alle steder til 119 kr stk. Er nesten sikker på at de ikke hadde til dobbeltdyne desverre =P
  God bedring.

  Ha en knall dag i morra.
  Klem

  SvarSlett
 2. Wow!! Her har du jammen jobbet godt!
  Utrolig kult og gjennomført:)
  Og den kaka da - herlig!!
  Klart guttungen er fornøyd med dette, hehe:)
  Kult med de blikkboksene, flink du er!

  Fortsatt god bedring, så slitsomt at det skal ta så lang tid da ♥

  SvarSlett
 3. Helt og holdent genialt!! Dette tror jeg gubben min hadde likt også :P
  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. wow for en bursdag!!!
  Jeg er mektig imponert!!
  Ikke rart at du er litt matt etter dette kalaset!!
  klem Heidi :)

  SvarSlett
 5. Oi, oi, oi!! FOR en bursdag!! Så heldig han er som har en så kreativ og flink mamma! Fantastisk at teamet går igjennom overalt, dette må da ha tatt lang tid å sette i stand??

  Klapp på skulderen din, flinka!!

  SvarSlett
 6. Her er det mye pirke-kreativitet!! Kaka var skikkelig kul, og bowlingen var rå! :-)

  SvarSlett
 7. Oi så kult tema :)
  Me like!

  Du skal selvsagt få plass på kurset mitt :) Jeg syns du har vært flink til å bake jeg. Det er ikke alltid utseendet det kommer an på :)

  En fin onsdag til deg kjære!
  I dag har jeg en fridag og skal nyte den på Villa Malla, sammen med en god venninne - gleder meg.
  Smil& fine tanker til deg

  SvarSlett
 8. Så kult det var - likte bowling ideen - har et vinterbarn, så slike aktivitetstips er knall! Og kaken var skikkelig tøff - flink du!

  SvarSlett
 9. Heisann! Fy søren så mye arbeid du har lagt ned i dette selskapet. Så flink du er. Skikkelig gjennomført!

  SvarSlett
 10. Så flotte bilder!
  Gratulerer! Heldig gutt!
  ha en fin søndag! klem Hege

  SvarSlett