10. juni 2012

Det ubloggede rommetSoverommet er vel ikke et rom jeg har blogget om før tror jeg.. Muligens bare deler av det, men aldri vist dere hele rommet, so here goes.

Jeg synes det er utrolig vanskelig og få det slik som jeg ønsker på soverommet. Dette pga at rommet er såpass lite og uansett hvordan vi vrir og vender på det kan senga bare stå et sted i rommet og klesskapet likeså. Klesskapet stod der nå vi kjøpte huset, så det er det ikke vi som bestemte. Jeg hadde nok aldri kjøpt et kleskap i mørkt tre, men men...det er brukanes selv om det ikke er lyst og hvitt som jeg ønsker det. Kan jo alltids males kan det ikke? *blunkesmil* Synes dette rommet er såpass mørkt fra før at noe må gjøre for å få det lysere.

Planen er å male alle tak i andre etasje hvitt til høsten/vinteren. Tror dette vil lysne rommene betraktelig, og furutak er ikke min favoritt akkurat. Trappa opp til andre etasje er forsåvidt også i furu, så kanskje jeg og pantonemannen må inngå en avtale om at hvis han maler tak kan jeg ta trappa ;)

Taklampa er også noe som forrige eier hengte igjen og som jeg ikke liker i det hele tatt. Har ikke helt funnet ut hva slags lampe jeg kunne ønske meg i taket, men jeg får lete litt mer så kommer jeg sikkert over "drømmelampa" en dag :) Må ha tak i noen lamper på veggen over senga også.


I går fikk endelig pantonemannen hengt opp bildelista som ble innkjøpt for godt og vel et år siden ;) *humre*


Til høyre for døra når du går inn på soverommet har jeg et gammel respatex bord jeg kuppet på loppis for en 50 lapp. Synes det er så kult :) Har tenkt til å bytte ut dette bordet med en gammel kommode mellomste pantonegutten har arvet (husker ikke om den var etter besteforeldra eller oldeforeldra jeg, men mest sannsynlig det siste). Den ble malt hvit for noen år siden og satt på disney knotter når han var baby, men nå som han er større og har fått en annen type kommode på rommet sitt vurderer jeg å ta denne gamle inn på vårt soverom og henge dette speilet over. Det er forøvrig også kuppet på samme loppis som bordet for 200 lappene mener jeg å huske. 


Speilet har masse flott sjel med gammel patina, speilet har en slags ramme i kantene (husker ikke hva det heter akkurat nå. Er ikke sikker på om dere skjønner hva jeg mener engang) ;) Jeg simpelthen digger det.


Jeg har ikke gjort noenting med speilet etter at jeg kjøpte det, men har litt lyst til å male det lyst? Hva tror dere? Hadde dere ville beholdt det slik det er eller malt det lysere?Bildene er av mine besteforeldre  og oldeforeldre som unge og lovende. Så koselig med slike minner synes jeg :) 


På veggen i fotenden av senga har jeg laget noen bilder i InDesign som jeg har hengt opp på veggen med lyseblå prikkete washitape. (Går aldri lei den tapen vettu) *smile*
I dag har jeg tatt for meg (eller random.org har tatt for seg) trekningen av min give away og den heldige vinneren er.................................


Plosellas

Gratulerer så mye!
Send meg en mail med adressen din så skal jeg sende armbåndet til deg så fort som mulig :)

4 kommentarer:

 1. Koselig soverom! :-) Lyst og fint. Jeg hadde malt speilet, ikke tvil om det. Da tror jeg detaljene kommer bedre fram også :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for vinnerlykken jeg fikk her inne :-) Har sendt mitt navn og adresse til deg :-)

  Fint speil du har funnet deg :-) Jeg kunne nok tenke meg å ha det slik det ser ut, spesielt hvis det blir kontraster til det andre du har. Er ikke godt å si siden man kan male og ordne med alt mulig !!!

  SvarSlett
 3. Hei igjen !!! Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusen takk for det nydelige og morsomme armbåndet som kom i posten i dag :-) Kjempekoselig du - hjertelig !!!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett