29. august 2012

Neon love - enkel DIYJa da har jeg kasta meg på neontrenden i interiøret jeg også. Tok litt tid og venne meg til det men...
Er ikke de helt store innslagene, men en fargeklatt her og der gjør susen. Nå som det begynner og bli skikkelig høst ute må man ta fram litt fargen innendørs synes jeg, og her har det vært ganske så ton i ton fargemessig i det siste. Da bryter det veldig fint opp med noen neondetaljer synes jeg.

Dette er også en veldig enkle DIY som du helt klart klarer uten de helt store midlene.Alt du trenger er:
* Neonmaling (den jeg har brukt har jeg kjøpt hos Søstrene Grene)
* Tom hermetikkboks
* Maskeringstape
* PenselJeg satte på maskeringstape såpass langt opp på hermetikkboksen som jeg ønsket skulle være neonrosa. Så malte jeg to strøk neonmaling og lot det tørke. Dette er vanlig akrylmaling (hadde ikke tid og ut for å lete etter neonspraymaling. Skal det males så skal det males med engang) *blunkesmil*

Som en ekstra liten detalj tok jeg en tag jeg hadde liggende, skrev på ønsket tekst, stemplet på "Home", satte på litt washi tape (også fra Søstrene Grene), litt natur hyssing og voila. *tommelopp*"Home is where the heart is"

(Fatet er forøvrig fra Kremmerhuset og er en gammel gjenganger her. Elsker det fatet der. 
Betonglysestaken er fra Granit)
5 kommentarer:

 1. Veldig kult å male halve hermetikkboksen! Det som er så bra med neonfarger er at man trenger bare små hint for å skape store forskjeller i interiøret. Da er det også lettere å bytte det ut når man blir lei :)

  SvarSlett
 2. Så kult det ble!!
  Neon er tøft det altså:)
  Ha en fin fin dag ♥

  SvarSlett
 3. Stilig - skikkelige fargeklatter ble det :)
  Klem

  SvarSlett
 4. For en genial DIY!
  Takk for tips!

  Her fant vi fram brekkjernet og rev litt vegg etter jobb. Jeg gleder meg til fabelaktighjemmet kommer på stell, nå er det bare gipsstøv og senga er i stua og kaos og atter kaos! Men det blir fint da... hihi!

  Fabelaktig kveld, søta!
  smil&klem

  SvarSlett
 5. Som du sier, neon er kult i små mengder. Små detaljer som gjør så mye.

  Supergod ide dette. Den kan muligens kopieres en gang. Bokser jeg tidligere malte i pasteller kunne nå kanskje vurderes i neon :) Tøft!

  Så mye fint det er her inne. Glad jeg dumpet innom. Legger meg til som følger så blir veien litt kortere!

  God helg videre!

  klem
  Vigdis

  SvarSlett