5. september 2012

iPhonevott ala pantonejaneJeg eeeelsker mariusmønsteret og skulle gjerne hatt opptil flere gensere men i forskjellige farger. Til jul fikk hele pantonefamilien en mariusgenser hver, og nå som det begynner og nærme seg mariusgenser vær igjen så tenkte jeg at jeg må jo ha en iPhonevott som matcher genseren min.Dette er mitt første forsøk så den er ikke helt perfekt. Må flytte mønsteret litt lengre ned på neste vott, også skal jeg prøve meg på å bruke andre deler av mønsteret og andre farger. Det tror jeg blir knall *smil* Jeg fant ingen fullverdig oppskrift på nettet synes jeg så jeg kikket litt i mønsterheftet jeg fikk låne av min mor og lagde likesågodt min egen oppskrift jeg.

Nå har jeg i tillegg et deksel på telefonen min, så den måtte være vid nok til at telefonen gled nedi selv med det dekselet på. (Får det ikke av uten og ødelegge det tror jeg).


Dette var et passe stort prosjekt som var så artig å strikke at slike blir det nok flere av ja *blunkesmil*

Ha en flott onsdag alle sammen.

5 kommentarer:

 1. Knallkul!
  Jeg digger Mariusmønsteret ♥

  SvarSlett
 2. Dette er veldig nostalgisk! Marius-mønsteret er så fint. :o)
  Så morsomt å lage en slik vott til telefonen.

  En fin dag til deg!


  Anette Willemine

  SvarSlett
 3. Hihihihi! Nå måtte jeg smile :-D Jeg hadde en skikkelig mariusstrikkevinter da jeg ble sammen med mannen min for ti år siden. Både han og jeg hadde nemlig mariusgenser som favorittgenser, og hans mariuslue var så gammel og innsausa at jeg måtte strikke en ny og pålegge ham å bruke den istedet. Og da kom jeg liksom så godt i gang at jeg strikket både lue til meg, knestrømper til begge, og votter. Til slutt ga jeg meg fordi jeg drømte om natta at jeg hadde strikket eggevarmere med mariusmønster på... Da ble det liksom litt nok. ;) Men denne telefonvotten kan jo lett brukes som eggevarmer også! :-D Supergøyal!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha... ja, det kan jo bli litt i overkant. Hender man får sånne hang ups, og hvis man blir så hekta at man drømmer om det om natta (som jeg ofte også gjør), da må man ta ei pause :)

   Slett
 4. Nå hekler jeg for livet for å bli ferdig med lappeteppet mitt, sånn at jeg kan begynne på andre småprosjekter...som dette f.eks :-)

  SvarSlett