17. september 2012

Nyyyter...

Jeg nyter litt etterlengtet egentid. Tid som jeg kan bruke på akkurat det jeg vil, hvor jeg kan nyte noen etterlengtede minutter helt for meg selv uten kjas og mas om ting som skulle vært gjort, bli gjort og som jeg må gjøre.

(Servietter og nydelig kopp fra Kremmerhuset. Turkis muffinsform fra Søstrene Grene)

Når man er i full jobb, har familie, barn som har fritidsaktiviter og mer til som skal ordnes i hverdagen blir det ikke mye tid til en pust i bakken. Derfor må disse små friminuttene man har alene virkelig nytes. De er det ikke flust av desseverre.


Nye Kamille Ideer magasinet, en muffin og en deilig kopp Nespresso fikser straks ting. *smile*
Back to reality for a second: En kjøkkenbenk som bugner av oppvask som må i maskina (som forøvrig må tømmes først), klær som må henges opp, skolesekk som må pakkes klar til morgendagen, klær som må legges sammen, matpakke som må smøres....og sikkert mer til. Puuuh!
Da skal Jakten på kjærligheten nytes med god samvittighet etterpå når mellomste pantonegutten har funnet senga. Pantonemannen jobber i kveld så nå kan jeg breie meg ut på sofa´n så mye jeg vil, og kanskje finne meg litt snacks også...selv om det er mandag.
3 kommentarer:

 1. Det hørtes mer en velfortjent ut frøken Jane!! Jeg har tilbrakt 14 timer på tog i dag - toget tur/retur Tr Heim. Barna ble toget og overlevert til besteforeldre i Tr lag og vi skal være barnefri i EN UKE!! Det har jeg ikke vært siden jeg fikk barn. Akkurat nå virker mulighetene til hva man kan finne på uendelige - men de reduseres nok av noen praktiske gjøremål her i huset også. MEN, det er viktig å ta seg noen slike friminutt innimellom ja:-) Ønsker deg en god kveld på sofaen (med litt velfortjent snacks - fordi du fortjener det!) og en god uke! Klem klem

  SvarSlett
 2. Ja, det er virkelig om og gjøre og kooooose seg med de små friminuttene man finner:))
  Ser ut som du klarer det bra!! Det bladet glemte jeg, skulle jo kjøpe det i dag - var det mange bra ideer??

  Ha en fin fin kveld på sofa'n ♥

  SvarSlett
 3. Ser og hørtes deilig ut... Kjøpte med meg det bladet i dag jeg også. Så gjenstår det å se om man finner tid og overskudd til å sette noen av ideene ut i livet ;-)

  SvarSlett