4. november 2012

Here I am...Her er jeg igjen etter en veldig lang og ufrivillig bloggpause.
Har vært en veldig omveltende siste måned for meg med store forandringer i livet med sykehusopphold inn og ut, samlivsbrudd og nå flytting. Skrev under kontrakt på leilighet på fredag, så framover nå skjer det mye spennende ting med flytting og innredning i ny leilighet.


I og med at alt dette skjedde så brått og uforventa så må man ta noen enkle løsninger innimellom, og da tenkte jeg å få min snille lillebror til å snikkere noen møbler for meg. Jeg elsker det litt rustikke preget, så da får dere vente å se framover hva som dukker opp på bloggen *smile*


Sitter å "surfer" inne på pinterest og finner masse masse flott inspirasjon. Finner så mye at det blir vanskelig å velge. Gleder meg til å komme i orden og begynne med juleforberedelser (selv om jeg faktisk har begynt litt allerede. Lå i sykehussenga og klikket hjem noen julegaver) *smile*

Håper alle de som følger bloggen min fortsatt vil følge meg da jeg setter stor pris på hver og en av dere. Skal bli flinkere nå framover til å legge ut nye innlegg og holde dere oppdatert nå som ting begynner å stabilisere seg litt mer.

Ha en flott søndag folkens.

(alle bilder er inspirasjon lånt fra pinterest)

6 kommentarer:

 1. Å, så mye fint!! Den benken på hjul var virkelig midt i blinken!

  God Søndag!
  Mari
  marissblogg.blogspot.no

  SvarSlett
 2. Hei Jane, så hyggelig med innlegg fra deg igjen...
  Trist og høre om alt som har skjedd!!
  Håper du er i bedre form, og at det ordner seg med leilighet og møbler:))
  Gleder meg til og følge med fremover ♥

  SvarSlett
 3. Hei:) skjønner det har vært tøffe dager for deg... håper du klarer å se fremover:):) så spennedne med ny leilighet:):)jeg følger deg seff videre jeg:)

  Go søndag, klem Kine:)

  SvarSlett
 4. Skal si det har skjedd mye hos deg. Håper du er frisk igjen og at du
  har det bra tross alt.
  Lykke til med ny leilighet - spennende med hjemmesnekrede møbler.
  Blir spennende å følge med på:)
  Lykke til.

  SvarSlett
 5. Oi, det var mye på en gang. Håper det går bra med deg til tross for alle omveltninger. Vi vet aldri hva livet bringer rundt neste sving - heldigvis, får vi nesten si! Lykke til med innredning av ny leilighet. :)

  SvarSlett
 6. Triste greier - livet er vanskelig noen ganger - men det blir bedre etterhvert! Mye fin inspirasjon - tenker det blir superfint i nye leiligheten din ! God helg !

  SvarSlett