18. februar 2013

Wax much?I helga var jeg med min søster en tur på kjøpesenteret, og der så vi denne lille tøffe planten. Vi lurte på hva i all verden denne het for noe og begynte å kikke litt rundt etter et "skilt" hvor det stod navnet på blomsten, eventuelt litt om stell av den osv (kjekt å vite når man har for vane å vanne blomstene ca 1 gang i mnd).


Denne lille "raringen" stod i hylla ved siden av de avskårne blomstene, og blant de avskårne så jeg noen kvister med samme type blomster på, og på lappen leste jeg at det stod "Wax much". Tenkte for meg selv, herregud for et navn på en blomst, men etter å ha kikket litt nærmere så jeg at det stod Wax flower/voks blomst. På bakgrunn av mine ikke så gode leseferdigheter mens jeg er på farta, så ble denne døpt til "Wax much?" *smile* Man får ikke mer moro enn man lager selv. 3 kommentarer:

 1. hehe:)) Fin var den i allefall ♥

  SvarSlett
 2. He He, det er helt sant:) Gøy å oppdage nye blomster:):)

  Kine:)

  SvarSlett
 3. hihi, søta!

  takk for alltid like hyggelige ord inne hos meg. Dessverre strekker ikke tiden til alltid, slik at jeg får besøkt deg, og lagt igjen spor, men de gangene jeg har tid og anledning kommer jeg så fort jeg kan *fnis*

  Nydelig onsdag til deg, ikveld har jeg og mannen datenight middag og stand up :) Gleder meg!

  Klem fra
  -Maia

  SvarSlett