24. april 2013

Hjemmelaget sushi
Hjemmelaget sushi er noe jeg alltid har hatt lyst til å prøve å lage, men ikke turt. Det har sett så vanskelig ut og har hørt det kan være litt tidkrevende. Men det eneste som egentlig tok litt tid var risen. Så fort den var laget og fisken skjært opp, og scampiene fritert var det resten bare en lek.


Det beste av alt var at det var egentlig ganske enkelt selv om jeg aldri har gjort det før, og i tillegg smakte det utrolig godt, så dette skal jeg virkelig lage mer av ja.


Laget noen makier med friterte scampi, avocado og wasabi inni, noen makier med laks, avocado og wasabi og noen vanlige nigiri sushibiter. Må helt klart teste ut flere alternativer.
Har laget sashimi tidligere og det også er å anbefale.
Det var ukas middagstips herfra *smile*

5 kommentarer:

 1. Nam! Det så megagodt ut! Vi har laget sushi noen ganger, og selv om det er en del pirk er det jo ikke så vanskelig. Men i det siste synes jeg ikke helt vi har fått dreisen på risen. Litt kjpt. :-/ Et godt tips er forresten sashimi marinert i riseddik + soyasaus, med hakket ingefær, hvitløk, chili, vårløk og sesamfrø i. La ligge et par timer og kose seg. Nam og atter dobbeltnam!

  SvarSlett
 2. Dette så jo helt fantastisk godt ut, så flink du er:):) sashimi er en favoritt hos meg og, men kanskje jeg må prøve meg på sushi og:):)

  Fin kveld til deg:)
  Klrm

  SvarSlett
 3. Både ser og høres nydelig ut!

  Ønsker deg en strålende helg!
  *
  Anette Willemine

  SvarSlett
 4. Disse så jo helt fab ut!
  Mmmmm!

  Må bare takke deg for fine spor, som du har lagt igjen hos meg. Jeg har dessverre ikke hatt tid til å besøke deg, den tida vet du - strekker ikke til.

  Alltid kos å komme innom deg og lese om dine sprell.

  Happy søndag!
  -Maiaklem

  SvarSlett
 5. NAm!!!
  Vi har fått skikkelig dilla på sushi om dagen, det er bare så vanvittig godt altså :)

  SvarSlett