1. april 2013

Pastell påske



Hvem sier at påsken absolutt må være gul? Her i huset har den så definitivt ikke vært det i allefall.. Her har det nesten ikke vært et glimt av gult engang.


Her har det gått mest i duse nydelige pasteller av alle slag. Lilla, lyse blått, rosa, grønt, og en dæsj gult


Pynten er en salig blanding av gammelt og nytt kjøpt på alt fra Kremmerhuset til Nille, Åhlens og såklart hjemmelaget. Den mest verdifulle påskepynten er selvsagt den guttungen har kommet hjem med så stolt som en hane. Den må såklart frem år etter år og får alltid hedersplassen i stua slik at alle kan se den. 


Lysestaken fra Kremmerhuset fikk nytt innhold med kylling fra Kremmerhuset, noen egg fra Nille og noen små fjær jeg hadde liggende.



Påskeliljer hører jo også med til påsken, og når slike blomster kommer i hus og Pantonejane glemmer å vanne som vanlig, ja så dør de jo etterhvert. Det er bare slik det er her i huset dessverre. *smile*

Men i dag røyk alt ut igjen. Nå var jeg lei påskekyllinger, egg osv. Så nå er alt tilbake til det "normale" igjen *smile*

Håper alle har hatt en knall påske. Det har i allefall vi hatt med et vanvittig flott vær. Vi har hatt hjemmepåske i år og kosa oss på mjøsisen med pilking, grilling, gåturer, godisspising og ennå mer spising av alle mulige slag.

5 kommentarer:

 1. Her har det vært deilig hjemmepåske.
  Koselige bilder hos deg i dag.

  klemklem

  SvarSlett
 2. Påskepynt trenger ikke være gult nei :) Her har det stått knallrosa blomster som frisket opp sammen med sola! Deilig med hjemmepåske; vi har også kost oss med hjemmet som base og tatt mindre turer (ikke alt magen liker å gjøre om dagen hehe)

  SvarSlett
 3. Høres ut som en deilig påske, med masse god tid:) Masse fine pasteller og koselig pynt.
  Ønsker deg en fin ny uke.

  Klem Annfrid

  SvarSlett
 4. Påsken trenger ikke være gul nei, hos meg er den vel i (nesten) alle andre farger enn gult!
  Fine bilder!

  Klem fra
  Mrs. Monday

  SvarSlett