4. april 2013

Sanselig stueJeg tenkte å slenge meg på konkurransen til Franciska i siste slengen. (Fristen er i morgen 5. april).

Konkurransen går ut på følgende:

Her du en inspirerende stue eller spisestue? Da kan du være med i den nye boken Sanselige Rom! Sanselige Rom blir en samling av inspirerende og spennende rom (Kjøkken, bad, soverom, barnerom etc.) fra både Norge og utlandet. Den kommer ut til høsten!
Stua er selve kjernen i pantonehjemmet og blir brukt til så mangt. Derfor er det ekstra hyggelig at man virkelig trives her synes jeg. Her er det en salig blanding av gammelt og nytt, redesignet, DIY prosjekt og hjemmelaget. Helst innenfor myke pastelltoner.Jeg er veldig glad i å bruke kontraster, og stua bærer mye preg av dette både i form av kontraster med tanke på farger, tekstil, form og gammelt/nytt.Det skal ikke så mye til for å skifte uttrykk. Noen små fargeklatter her og der, og kanskje skifte ut et putetrekk eller to (ti for min del), så har du endret utrykket betraktelig. Alt behøver heller ikke koste så mye. Her har jeg malt noen kongler med maling fra søstrene grene, perlet et peace merke som jeg har festet på et gammelt tomatpureglass med hyssing. Det andre glasset er malt med malingen fra søstrene grene.


Har man mange interiørmagasiner slik som meg er det fint å bruke disse som en del av interiøret også. Stable dem på gulvet, oppå en kommode eller lag et lite nattbord av dem. Dekorativt og kjempe fint. Kategoriser dem etter fargen på ryggen så ser uttrykket ennå mer ryddig ut.


Jeg er ikke noe god på å holde liv i blomster/planter, men disse klarer jeg merkelig nok ikke å ta livet av. Litt grønt i stua liver opp og gjør at uttrykket ikke blir så statisk. Disse holder seg også like fine år etter år og er kjempe enkle å sette avleggere av. Vet de kalles for mye rart men jeg kaller dem mor med tusen barn.

Håper dere ble inspirert av min stue.

2 kommentarer:

  1. Jeg ble inspirert!! Likte egentlig det meste, men jeg fikk en kjempeide til alle norgesglassene mine. Klart det skal potteblomster i dem :-D

    SvarSlett
  2. Flotte bilder og fiiin stue jane:)
    Lykke til med bidraget ♥

    SvarSlett