11. november 2013

Bruktfunn
Jeg synes det er veldig koselig med antikk og brukt i hjemmet. Gjernet gamle slitne ting som får ny drakt og skinner på nytt med litt kjærlighet via maling eller noe så enkelt som et lammeskinn i denne stolen som har en del flekker. Man må ikke kjøpe noe nytt og fint fra en møbelbutikk for at man skal få det fint og koselig hjemme synes jeg. Her i huset finnes det ingen spesiell stil men en god blanding av både nytt og gammel, arvet og kjøpt på loppis. Denne stolen var jeg så heldig å arve, og putetrekket fant jeg igjen på loftet hjemme. Gudende vet hvem som har brodert det men en ting er sikkert, det er iallefall ikke meg. ;-)

Nå i høst har vi vært veldig mye på brukt markeder og loppiser. Vi har alltid funnet noen små skatter som vi har tatt med oss hjem og gitt nytt liv til.
Sånn som f.eks denne skjønne kaffekoppen. Jeg fylte en gammel tissebøtte full av gamle kopper og skåler og fikk det for en slik og ingenting på loppis. Synes det er så koselig å dekke på bordet med masse forskjellige gamle kopper og skåler.


Dette har nå blitt min nye kosekrok hvor jeg kan sitte å nyte de nyeste interiørbladene mine sammen med en god kopp kaffe med noe godt til. Her kan jeg også sitte å kose meg med strikkingen min. Bare så synd at det er nesten "krangling" i heimen om denne plassen. Alle synes den er like kos (og stolen er visst veldig god å sitte i *humre*.


Nå går det i forberedelser til jul her i huset. Planleggingen er godt i gang både med julegavelister og hva som skal lages av kaker og konfekt. Julekalendergavene er stort sett i orden og så og si pakket inn alt, og noen julegaver er også allerede kjøpt inn. Satser på at jeg er ferdig i god tid før jul så man slipper det julestresset. Men nå vet jeg i allefall hvor jeg skal sitte å planlegge resten av juleforberedelsene.

Ha en fin start på uka folkens.

4 kommentarer:

 1. Så fint!!! Elsker bruktfunn :) i en hærlig miks sammen med nytt :)
  Stikk gjerne innom meg. Designerlampe give away :)
  Klems Diana

  SvarSlett
 2. Flotte funn!
  Jeg føler jeg har vunnet 1 million hver gang jeg finner en slitt liten skatt på loppemarked eller i bruktbutikken!
  Trenger ikke design og diamanter her i gården!

  Klem fra
  Lena // Mrs. Monday

  SvarSlett
 3. Har også laget meg en slik krok, viser bilder av den i dag. Bruktfunnstol som jeg har trukket om helt selv! foreløpig er plassen bare min, men det spørs hvor lenge det varer når min kjære kommer hjem fra ferie... Koselig med en slik krok er det ihvertfall!

  SvarSlett