13. januar 2015

Here I am 2015

Jojjemeg, her ser jeg at det er en stund siden jeg har vært ja. Må si at jeg mistet helt bloggelysten en stund. 2014 har bestått av mye oppussing, jobb, sykdom osv. Et år som har vært bra men også har hatt sine negative sider, derfor har jeg bestemt meg for at 2015 skal bli mitt år. 2015 håper jeg har med seg masse spennende overraskelser og blir et knallår. Det trengs nå synes jeg etter et par hektiske og veldig utfordrende år.

Har dere satt dere noen nyttårsforsetter?
Det har egentlig ikke jeg. Slike nyttårsforsetter starter som regel veldig bra men det er jo og få opprettholdt dette forsettet litt lengre enn et par tre uker uti februar da. ;) Det kan jo ofte være en utfordring. Det går jo som oftest dit høna sparker har jeg inntrykk av. ;) Jeg tar det som det kommer og prøver så godt jeg kan uansett hva det gjelder. Det gjelder og holde motet oppe og ikke ta seg vann over hode. Jeg har lært meg at man rekker det man rekker, og det man ikke rekker går som regel ingen vei så da tar man det senere når det passer og man har tid til det.

En ting jeg virkelig skal jobbe med er og stresse ned og ikke stresse meg opp for den minste lille ting. Er omgivelsene rundt meg bittelitt stressa kjenner jeg pulsen min øker også og stresset kommer snikende på. Oh no, det må gjøres noe med tenker jeg. Har i allefall startet året med og kose meg med mine favorittsyssler som er tid med familien, strikking, kose meg med mine høner (og da mener jeg og stelle med dem, la dem få luftet seg, mating osv. Utrolig avslappende og gjøre dette faktisk. Rekreasjon for meg), lage god mat og kose oss med det (slankehysteriet som begynner i det vi bikker nyttår gir jeg en blanke f*** i gitt), være kreativ osv). Nå er det ikke oppussing som står i fokus nå som vi endelig har pussa opp omtrent hele huset på ca akkurat et år. Vi har tatt for oss nesten to hele etasjer med 2 soverom, 3 stuer, kjøkken, gang og jeg vet ikke hva. Nå kjenner jeg at jeg må ta en liten pause på det planet.

Her ble det mye skravlings fra meg men men...dere får bære med meg.
Håper alle har hatt et flott år i 2014 og at 2015 blir året alle ønsker at det skal bli. :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar