31. juli 2010

Lørdagens syssel-Garasjerydding (Blæh)


(Bildet er lånt fra Google hvor jeg søkte på "clutter"... Var vel omtrent slik jeg følte det når vi var uti garasjen i dag.) ;0)


I dag kjeda vi oss så faktisk at vi fant ut at vi kanskje skulle få rydda litt i garasjen...Det trengs virkelig, og ting vi ikke har visst hvor vi skal ha gjort av etter at vi flytta har blitt satt i garasjen eller kjelleren så lenge.
Endte opp med at det så ikke så veldig mye mer ryddig ut. Så mer ut som vi hadde flytta rotet litt mer rundt i hauger bare. Ha ha.... Fikk nå putta leker som unga bruker hele tiden i en liten utebod som vi har, og samla litt esker og diverse oppunder taket i garasjen. Greide også å samle en diger haug med skrot som vi må på dynga med en dag. (Var jo selvfølgelig ikke åpent i dag nå som vi allerede var i gang).
Vi fant da en del stæsj som vi skulle ha ned i kjelleren i ei bokhylle der vi skal få kjøpt om ikke så altfor lenge, men så kom jeg jo på....vi hadde jo en stabel med esker nedi kjelleren også som vi skulle gått igjennom. *dån* Da tusla jeg ned i kjelleren da for å ta fatt på kaoset der, men kan ikke si jeg ble så mye klokere uten den hersens bokhylla. Men men..overlever å bo slik ei lita stund til. Har ikke bodd her en mnd enda, så kan ikke få fiksa alt på engang. Har i tillegg hatt besøk non stop i 3 uker, så da sier det seg jo selv hvor mye man får gjort...
Men men... effektive har vi nå vært i dag i allefall :0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar