13. august 2010

Regnværsdag og husvask

I dag bøtter det ned ute... Virker ikke som at det kommer til å gi seg med det første heller. Da får man gjøre det beste ut av dagen, og i dag tar jeg en real helgevask. Det trengs ser jeg. *uff*
Ikke super moro, men super deilig når man er ferdig. Så da kan jeg sette meg godt til rette i sofaen i kveld med et glass vin eller en iskald corona, og litt digg i godtebollen foran tv´n med god samvittighet :0)
Har forresten testet en genial klut jeg kjøpte på Rema1000 for en slik og ingenting (tror den kosta 10-20 kr). Det er en microfiber glassklut fra Landlord. Jeg tenkte som så at en såpass billig klut kan da umulig vaske vinduer og speil speilblanke med kun vann...Men der tok jeg grundig feil. Vinduene jeg pussa her om dagen er skinnende rene, og speila på bada er kjempe rene og pene. Verdt pengene så absolutt spør du meg :0)

Her er mirakelet ;0)

Skal prøve å få gjort litt annet småtteri her hjemme i dag også. (Les; rydde i flytteesker i kjelleren, og grave fram igjen skolesaker som skal brukes til uka, vaske akvariumet til guttungen og annet über kjedelig).
Må ha noe å gjøre når alle unga har reist til sin andre foreldre, og det skal være barne"fri" her i helga. Sambo jobber også overtid i dag, og aner ikke når jeg kan vente han hjemme i kveld/natt. Men men...litt kosekveld inne en regnværsdag er da ikke og forakte :0)

Ha en super dag/kveld og nyt helgen.

Klem klem.

2 kommentarer:

 1. Hei på deg, er husvask og høljregn det har gått i her også i dag, heldigvis tittet sola fram i ettermiddag, så i morgen håper vi på pen vær. tusen takk for tips ang vindusklut, jeg hater å vaske vinduer, da jeg føler jeg aldri får et bra resultat.. hihi

  Ønsker deg og dine en herlig helg!

  Johanna

  SvarSlett
 2. Da går nok vindusvasken som en drøm heretter ;0)
  Ønsker deg og dine er super helg også.

  Klem klem

  SvarSlett