18. august 2010

Siste feriedag før det braker løs....

I dag er min siste feriedag. Denne sommeren har gått utrolig fort med både flytting, masse besøk av familien og annet som har skjedd. Føler at vi ikke har fått skikkelig ferie i år pga alt styret vi har holdt på med, samt at når det var som varmest så holdt vi på inne med flytting.
Må få prøvd og få tatt en weekend tur til utlandet iløpet av høsten. Det kjennes ut som vi trenger og komme oss litt bort.

Dagen i dag skal jeg ikke gjøre så veldig mye spennende. Har tenkt og ordne litt her hjemme, så på trening en tur og gjøre klar timeplanen til skolestart i morgen. Ser at det kommer til å bli en real pangstart fra og med i morgen. Begynner morgendagen med vanlig skole faktisk, samt fredagen. Så er det fadderuke hele neste uke med all balubaen det følger med seg, så er det fullt kjør. Har første innlevering på skolen allerede 6. sept så skjønner at man bare må henge i.

Er skikkelig grått og trist ute i dag, med på og av med regn og 15 grader. Skikkelig høst følelse. Da er det like greit å kose seg inne med ferske skolebrød som jeg og pjokken bakte i går ettermiddag, og en god kopp te :0)

Kjøpte en ny type te på Kremmerhuset i går som jeg skal teste. Lukter i allefall kjempe godt, og har samme type te fra før men med eple smak og den er kjempe god :0)

Etter et par slurker av den nye teen så må jeg innrømme at den nesten var bedre... Mmmmm....

Ha en flotters onsdag alle sammen :0)

1 kommentar:

  1. Så deilig:-) Jeg har handlet en del på E-bay faktisk! Det er supergøy og de jeg har handlet med har vært veldig ordentlige. ALt kommer når det skal etc. Syntes du bør prøve!

    SvarSlett