19. august 2010

Skolestart igjen og kreativitet som bobler over...


Første skoledag igjen i dag, og vi begynte likesågodt rett på sak med ny oppgave. Har fått i oppgave og designe en ny logo for FFO (Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon). En kjempe spennende og omfattende oppgave :0)
Fikk også en del inspirasjon og input på skolen i dag. Fikk se noen norske designere som har gjort det genialt bra ved å starte sitt eget klesmerke; Anti Sweden.Vanvittig spesielt men også veldig kreativt.
Vi fikk også en del info om matvare merket "Jacobs" som selges på Meny. Dette er det designfirmaet "Strømme og Throndsen" som står bak. Nydelig lekkert design, og man får virkelig lyst til å kjøpe produktene dems.
Emballasje design er noe jeg har et sterk ønske om å få meg jobb innen. Så får tiden vise da om jeg får ønsket mitt oppfyllt :0)
Får i allefall brynt oss skikkelig dette semesteret her etter timeplanen og dømme. Men morsomt med litt utfordringer :0)
Ha en fin kveld alle sammen.
Klemmer.

2 kommentarer:

  1. Blir spanande å se i mårra ;)

    SvarSlett
  2. høres spennende ut, og det høres ut som om du "brenner" for dette. ville innom og øsnke deg ei riktig fin helg. klem Monica

    SvarSlett