16. november 2010

Litt stille herfra om dagen...


Merker at det ofte kan gå noen dager mellom hver gang jeg poster et innlegg om dagen... Men dette er ikke fordi jeg ikke har lyst altså, men tiden strekker rett og slett ikke til. Jeg har så mye å gjøre på skolen om dagen, og nå er det siste innspurt fram til mappeinnlevering og juleferie 9 desember. Det går jo så altfor fort dit... Også har man jo alltids mye å finne på sånn ellers av huslige ting, og andre ting som også må ordnes. Men jeg skal komme sterkere tilbake så fort mappa er levert. Det lover jeg :0)
Hygger meg med å titte innom dere andre titt og ofte i stedet for så lenge.

I kveld blir det sofa og Greys anatomy på tv´n kjenner jeg. Sliten etter en lang dag, og ei natt med kjempe dårlig søvn. I morgen er det studiedag, så da må jeg virkelig være opplagt og få gjort masse lekser, og tatt igjen litt husarbeid her.
Kanskje jeg får pakket inn de siste kalender gavene til gutta også ;0)
Ønsker alle som titter innom en kjempe flott kveld.

4 kommentarer:

 1. Hei på deg Jane!
  Tusen takk for - som alltid - veldig hyggelig besøk hos meg!

  Ja, det er en tid for alt, og skole er jo tross kjempeviktig! Ta den tiden du trenger, og så venter vi i spenning.. :o)

  Nyt novemberdagene!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 2. Ja, Grene har masse fint, jeg er aldri innom uten å komme ut med en hel del jeg heller! ;) Og sist jeg var der hadde de nettopp fått masse varer, så da tok det litt ekstra av, kan du si! Hihi! ;))

  God kveld videre! Klem AK;)

  SvarSlett
 3. av og til stekker ikke tiden til og det er ikke alltid at man kjenner at bloggen er det man priorieterer. Merker det selv ja.
  Om dagene mangler både inspirasjonen og tiden og orken egentlig:) men håper å komme STERKT tilbake snart:)))) Julen julen er snart her
  Må ha meg en tur i morgen å snuse litt på noe ny julepynt tror jeg;) hihi..

  klemmer i kø

  SvarSlett
 4. Håper du har hatt en flott helg Jane, og at den kommende uken blir fiiiin :o)

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett