1. desember 2010

1 Desember


Nå er endelig desember her. Det har nok både unga og jeg venta veldig på. De var jublende glade for og endelig og få åpne julekalenderen sin. Dagens pakke i pakkekalenderen var en hubba bubba pakke. Det falt virkelig i smak.
Jeg har vært såpass snill (om jeg får lov å si det selv. Thihi), at jeg har laget pakkekalender til min kjære også. I dag fikk han en termoskopp som ser ut som en plastkrus som er klemt sammen på baksiden. Det falt også i smak, så det var jo bra. :0)
Nå har vi kost oss med en haug med klementiner, å sett på Månetoppen. Om en time er det klart for årets julekalender for oss voksne, "Unge Fleksnes". Er spent på åssen den er, så det gleder jeg meg til.

Ha en flott 1. Desember kveld til alle som titter innom :0)

3 kommentarer:

 1. Så snill du er med mannen da. Får vel prøve meg på det neste år ;) Vi har også hygget oss med julekalenderen på tv. Stas hvert år.
  Ha fine dager
  klem
  Randi

  SvarSlett
 2. Så kjekt med adventskalender - både for store og små!!! Jeg og søstra mi, har de siste 10-15 årene laget kalender til hverandre, og det er bare sååå kos!!

  Var 'Den unge Fleksnes' bra eller - jeg har ikke kommet så langt at jeg har fått anledning til å se enda...

  Ha en flotters adventshelg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 3. Hvor har du kjøpt det kruset som er klemt som du nevner ovenfor her? Synes de er såååå tøffe, har sett de rundt m her i bloggland.. og DIGGER de :)

  Snill du er som har laget julekalender til din kjære,er jo veldig koselig :)

  Takk for snille ord inne hos meg,varmer skal du vite :)

  SvarSlett