5. februar 2011

Helg = Hektisk


De siste helgene her har vært ganske hektiske. Vi skal rekke med alt vi ikke rekker med i uka, pluss litt til. Denne helga her er intet unntak. I dag begynner dagen litt stille og rolig med at unga sitter å ser på den nye Knerten filmen mens mor i huset gjør litt småtteri i huset, og min kjære sover.
Så bærer det avsted i bursdagsselskap til min bror og søster, og ca 18 gjester som min mor har bedt inn. Der blir det alt fra stille og rolig da ja... Der er vi til vi må reise hjem for å legge minstemann, etterfulgt av han mellomste, og så den største, før mor og far i huset kan slappe litt av før det er natti natt.
Morgendagen er planen å stå slalom hele dagen, så hjem å lage middag, forberede matpakker, barnehagebag´er og skolesekk til nye uke, jeg må gjøre masse lekser, og da var den dagen og helga gått. Så er det full fres hele neste uke også... Puuuuh!

Gleder meg til litt roligere tider jeg. Selv om dagene går fort unna, og det raser mot vår, så hadde det vært godt og tatt ting litt roligere enn det er om dagen. Men det er heldigvis ikke slik hele tiden :0)

Forresten, i går kom våre nydelige ringer også ;0) Skal legge ut bilder av dem senere.

Vil ønske alle som titter innom en riktig flott lørdag og en riktig god helg. Nyt den. Den er over før du rekker å gi et sukk fra deg.

3 kommentarer:

 1. Småbarnsperioden er hektisk ja. Mine begynner å bli ganske store. Den yngste er 10år så han er ganske selvhjelpen. Det er godt, men det er hektisk her også. Det er vel det man kan kalle livet he he. Hadde det ikke vært noe styr hadde det blitt kjedelig i lengden tror jeg. Men det er viktig å ta seg igjen innimellom. Prøve å ta vare på seg selv og gjøre noe helt for seg selv.
  Du får ha en koselig helg.
  Klem
  Randi

  SvarSlett
 2. Full fres her også... Puh... Men da går vinteren fort!Hehe:) Ha en fin helg:) Klemmer

  SvarSlett
 3. Hmm...fikk du meldingen min...Klemmer

  SvarSlett