3. februar 2011

Moppen får virkelig svingt seg i dag...


Husfruen har virkelig fått fart på moppen i dag. Den har fått svingt seg gjennom huset, sammen med vaskefilla, støvkluten etc.
Vaskemaskina og tørketrommelen går på full rulle, og nå er endelig huset skinnende rent. Mangler bare og få skifta på senga så er helgevasken tatt. (Må vente til min kjære har stått opp etter nattskiftet sitt før jeg begynner med det tenker jeg...)
Da venter butikken neste slik at helgehandlinga er ferdig gjort også, så kan jeg forhåpentligvis slappe av litt før det er middagslaging, og så slalomtur med min kjære og noen kompiser av han i kveld... Blir rent sliten bare av å se hva jeg skriver jeg nå. Den ene dagen jeg har litt overskudd av energi så går den jammen fort ut igjen. Men men... deilig følelse når jeg kommer hjem fra skolen i morgen og vet at huset er ferdig vaska, og maten er kjøpt inn. Unga kommer igjen i morgen også, så da skal vi bare kose oss :0)
Flere som har vært flinke husfruer i dag og allerede tatt helgevasken? (Dette er egentlig en fredagssyssel for meg, men er alltid et ork og ta fatt på den på fredags ettermiddagen...)

Ha en fortsatt fin dag :0)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar