24. mai 2011

Full pakke!!Jeg er vel ikke kjent for å være den som har minst baller i lufta på engang....så da blir det som det alltid blir...full pakke.
Her går det i eksamensforberedelser, med påfølgende bursdagsfeiring for snart 6 åringen i hus. Han fyller 6 år 31. mai, men vi feirer det i barnehagen på søndagen med 8 andre gutter. Temaet for årets bursdag er Star Wars, og da må jo fargene selvfølgelig gå i blått og grønt. Mor har nok engang tatt seg vann langt over hodet ved å si at hun skal bake en Star Wars kake til guttungen. Ikke av verdens vanskeligste type 3D kake versjon, men ei sjokoladekake dekket med blå marsipan, med navn, lys sabere og bilde av Darth Vader på... Kjenner jeg begynner å svette allerede med tanke på denne kaka som skal bakes til helga. Det får gå som det går, og jeg får kanskje ha noe i bakhånd ;0) (Har tidligere år bakt Spidermankake, togkake etc....). Skal i tillegg bake cake pops i da såklart fargene blått/grønt (men mulig det blir brun sjokolade på de men med grønt og blått strø...ettersom mor er drita lei innom cacas annenhver dag) ;0)
Så nå har jeg akkurat vært å handla godis til den store gullmedaljen som er putta i Star wars godteposer, og knytt igjen med såklart blått og hvitt bånd som står i stil til posen. *dån* Men forhåpentligvis blir guttungen fornøyd.
Skal i tillegg på søndagen etter barnebursdag hjem å ordne klart til familien som kommer for å feire. Puuuuhhh... Og midt oppi alt dette nå sitter jeg med eksamensforberedesler som skal leveres mandag morgen såklart, og i bytte mot denne mappa får jeg eksamens papirer og ei oppgave som skal løses i løpet av de to påfølgende ukene.. Har på følelsen av at jeg kommer til å bli über asosial de neste ukene.. Og småstressa er vel fornavnet....
(Må få understreka at guttungen er med faren sin til hellas og virkelig slapper av før den store feiringa. Han kommer hjem natt til søndagen). Vi reiser til hellas den 26. juni, men det virker som en mannsalder fram til da... Men vi har da noe å se frem imot. :0)

Det var nok slarv herfra i dag. Nå må jeg komme igang igjen med lekser... (frister såååååå lite. Er sååååå lei)!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar