22. juni 2011

Nedtelling til ferien


Nå må jeg virkelig få lov til å påstå at den gode norske fuktige sommeren som vi kjenner til så godt har slått til igjen. Regn og sol om hverandre, men regnet er vel kanskje i overkant påtrengende i forhold til sola. Varmen er ikke helt den store heller, og da må jeg si jeg gleder meg ennå mer til sol og varme. Natt til søndag bærer det avsted til Hellas, og jeg har brukt denne uka på forberedelser til ferien. Handla inn alt mulig rart i miniatyr str på apoteket, shoppa dykkerbriller o.l til unga, solkremer og after sun så det står etter og jeg vet ikke hva. Disse 14 dagene vi skal være borte skal virkelig nytes. Håper inderlig sommer´n ikke er over når vi kommer hjem asså... Må få med litt god norsk sommer også ;0)

Måtte jo selvfølgelig kjøpe meg noen nye sandaler til ferien da. Var innom Bianco i dag og de hadde masse nydelige sandaler, men ikke alle var så gode på. Disse jeg kjøpte var både gode på, og ikke altfor flate i sålen slik at de ikke blir så ubehagelige å gå med over tid.
Klinka også til med et nydelig duftlys på Åhlens til den nette sum av 40 kr i dag. Aldri prøvd disse her, så nå skal det testes ut i kveld. Er alene hjemme denne uka da min kjære er på kurs i København, og unga er hos sine respektive andre foreldre. Da blir det film og godis kveld på a mor i kveld gitt ;0)

Har dere begynt ferie enda, eller drøyer dere den i noen uker til?
Ønsker alle som titter innom en kjempe flott kveld.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar