28. oktober 2011

Prosjekt julekulerJaja... jeg vet. Dette var jo fjorårets store hit før jul. Men jeg bruker å henge etter når det gjelder slike ting jeg. Hehe.
Har da satt igang med min første julekule. Dette må sies er aller første gang jeg har blitt utstyrt med hele 5 strikkepinner på engang. Jeg som egentlig har mer enn nok å holde styr på med to men.. Min snille mor skulle lære meg hvordan jeg tyder mønsteret, hvordan jeg skal holde styr på alle disse strikkepinnene, hvordan jeg øker masker osv.. Joa, etter ei stund fikk jeg det jo faktisk til, og jeg har strikka halve kula nå. Ser denne kula grei ut når den blir ferdig, så blir det nok strikka noen flere også ja :0) Ikke verst at jeg får dette til asså. Imponert over meg selv jeg, med tanke på at den blå puffen var mitt aller første skikkelige strikkeprosjekt (sett bort ifra en og annen telysevarmer o.l).Skal prøve og bli ferdig med denne her så fort som mulig da jeg har en heeeel del annet og finne på i helga også. Er jo Halloween på mandag, og det skal jo såklart "feires" på vår måte. Unga syns det er stas, så da får vi vel dekorere huset litt med oransje (oransje av alle ting. Greit i små mengder, men ikke som hovedfarge i interiøret nei), og sorte hodeskaller. Gresskar skal skjæres ut, og settes på trappa med lys i. Det var veldig viktig ifølge unga. For da så unga som var ute å gikk "Knask eller Knep" hvor de kunne ringe på å få seg litt godis. ;0)

Hva slags planer har dere for helga da?

7 kommentarer:

 1. Så fin blogg du har! Her inne var det mange fine bilder!! :) Kommmer igjen!

  GOD helg til deg!

  Klem Anine

  SvarSlett
 2. Dere strikkere... Jeg skulle virkelig ønske at jeg ønske kunne lære meg det. Spent på julekulene dine:)

  Ha en super helg, Jane.

  SvarSlett
 3. Så flink du er! Herlighet :)

  Takk for alltid så søte og hyggelige kommentarer inne hos meg:)

  Fabelaktig helg til deg og dine! Koos deg masse! Her skal ikke jeg løfte en finger før jeg må. Helgen skal kun brukes til avslapning, mann og hund.

  Maiaklem

  SvarSlett
 4. Ah så flink du er!! Vil også kunne strikke de der!!!! :)

  Kan jeg spørre om hvorfor du byttet ut smegen? Æ vurderer nemlig å kjøpe meg til sommærn... Hm... Lekkert det nye og da!!!

  Ønsker dg en fin kveld!
  God klem:)

  SvarSlett
 5. Hvilket strikketalent! Hos meg stopper det ved enkle grytekluter;-) legger meg til som følger her (bedre sent en aldri!) og gleder med til å lese meg litt nedover på bloggen din- og ikke minst, treffe deg på torsdag!! Ha en fin søndag, klem fra Karlotte

  SvarSlett
 6. Disse er så søte. For meg ser de vanskelig ut å strikke, men så har jeg heller ikke prøvd. Oppskrifter er for meg litt skremmende, da jeg ofte detter ut av oppskriften etter en liten stund. Det ender derfor oftest med mye opprekking og tilslutt gjør jeg det gjerne på min egen måte. ;)

  Lykke til med strikkingen!


  AW

  SvarSlett
 7. Flinkis!!
  Disse kulene ønsker jeg meg og, men kan som sagt IKKE strikke;)
  Strikk i interiøret er jo mer in enn noen gang, så selv om disse er fra i fjor, så tror jeg faktisk de er mer aktuelle i år;)

  Ha en fin søndag!

  Klem Line

  SvarSlett