5. november 2011

Blofftreff

På torsdag var jeg på bloggtreff i regi av Linda (hviit), Nina og Cecilie. Der var det ikke mindre enn 49 andre super hyggelige bloggedamer, og skravla gikk i ett. Hadde rent øresus da jeg skulle hjemover pga all kaklinga, men gud som jeg koste meg. Traff masse nye bloggere ansikt til ansikt, og fikk også shoppa litt småtteri nede i kjelleren til Linda (hviit sin nettbutikk). Der var det så mye fint at jeg fant ut at jeg bare måtte gå opp igjen før lommeboka ble veldig mye slankere.
Hele opplegget rundt denne kvelden var så koselig. Masse godt å drikke, masse digg å putte i munnen (makroner, sjokolade, kaker, cookies etc), og ikke minst premier. Utrolig masse flotte sponsorer de greide å få til, og for noen goodiebags vi fikk med oss hjem. Den var så overfylt at jeg var redd hele posen skulle revne. Bar den med meg som en baby på armen. Hihi... ;0) Stakk dessverre ikke av med den jeveste premien (Wegner designstol), men jeg vant faktisk en nydelig kjede fra Soul of Maia. Jeg som aldri vinner noenting, så vant jeg faktisk et nydelig kjede. Kanskje trenden endelig snur (på tide etter 28 år syns jeg men...) hehe.
Pukka te ble servert. Boksene er jo så nydelige og dekorative syns jeg.
Innholdet i goodiebagen.
Det nydelige kjedet jeg vant fra Soul of Maia. Kjedet lå i den skjønneste rosa fløyelsposen. *sukk*

5 kommentarer:

 1. takk i ligemåde.
  smykket du vantcer jo bare så digg!
  unner deg det skikkelig.
  go helg

  SvarSlett
 2. Hei Jane;)
  Og takk for sist!
  Kjempekos og møte deg igjen, og du var så fiiin på håret ♥
  Flotte bilder;))

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Super goodiebag da, søta! :)

  SvarSlett
 4. Åh så heldig du var! Vel fortjent da :)

  Fabelaktig søndag videre!
  klemklem

  SvarSlett
 5. Såååå utrolig gøy!!! Gratulerer med flott premie da - vi får krysse fingrene for at dette bare er begynnelsen ... :) Ikke så aller verst den goodiebagen heller - heldiggris ;)

  Fin ny uke til deg!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett