17. desember 2011

BakedagHer er det siste innspurten på baking i dag. Et par slag kaker/konfekt gjenstår og de tenkte jeg og få unna i dag. Dagens bakst sålangt består av kokoskonfekt og after eight brownies. Oppskrifta på de browniesa fant jeg hos Manuela med bloggen Passion 4 baking.

Bildet ovenfor er Honninghjerter som jeg bakte her om dagen. Oppskrifta fant jeg i julenummeret til Kamille.


Nydelig kokoskonfekt som jeg har laget for å gi bort til noen som jeg vet elsker akkurat denne konfekten her ;)


Av mangel på tomme glass/bokser å ha konfekten i, tok jeg boksen som pepperkakedeigen fra ikea kom i. Jeg vasket av etiketten, satte på et bånd og en håndskrevet lapp, og voila en koselig gave å gi bort :)

Finfin lørdag til alle som titter innom :)5 kommentarer:

 1. Heldige de som får så flott konfekt!!!
  Jeg skal lage litt julegodis i løpet av helga - det er iallefall planen.... Juletreet er kjøpt idag!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 2. Vakre bilder du har tatt! Dette så supergodt ut! NAM! :) Så koselig den boksen var! Genialt å bruke slike om igjen :) Tenker det er noen som blir glad da.

  Ha en super lørdag!

  Klem Lene

  SvarSlett
 3. Mmmm, det så jammen godt ut;-) Her ble det Ikea-tur på meg og barna i dag. Skrekk og gru tenkte jeg, men så fikk de leke litt i ballbassenget mens mor handlet servant og speil til nybadet- ble selvsags med litt flere ting også da, som vanlig når man er der!

  Skal få laget et lite oppskriftsinnlegg på de lyktene. Fikk litt blod på tann, var veldig morsomt og egentlig veldig enkelt:-)

  Nå er det grøtspising her. Ble sen middag når mor driver og innreder gjesterom og tømmer andre rom. Hjelpe og trøste så mye saker en har. Leverte flere søplesekker med klær til Fretex i dag.

  Fortsatt god helg til deg, klem fra Karlotte

  SvarSlett
 4. Mmmm, så mye godt du har laget!
  Og så koselige gaver ♥
  Ha en fin kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Nam nam! Det så kjempegodt ut Janemor :)

  SvarSlett