16. desember 2011

Pakke pakke pakke pakkeJeg kom på at jeg hadde en del pakker igjen å pakke inn, så i går tok jeg fatt på det. Litt gråpapir, grov hyssing, doilies (aner ikke hva de heter på norsk), hjemmelagde til og fra lapper, litt kvister og noen kanelstenger så var jeg igang. Håper de som får gavene blir like fornøyde med gavene som jeg er både med innhold og innpakking (kan ikke skrive innhold da det er noen som skal få en av pakkene som også leser bloggen. Og da sikter jeg til deg mor *blunkesmil*)


(Bestemor som skal få denne måtte nesten få en liten glansbildenisse på til og fra lappen sin) ;)Her brukes dagen til å forberede helgen og neste uke. Helgevasken er jeg midt oppi (måtte bare ha en kjapp kaffekopp), og jeg holder på å lete fram julepynten. Neste uke tror jeg kommer til å bli et salig kaos av stress og mas, så da gjør jeg det likesågodt i dag. 

Helgeplanene her er å få besøk som skal levere pakker til oss, jeg skal reise rundt med pakker, juletre skal kjøpes inn, juletrefot må ansaffes (da fjorårets holdt kun den julaften, og så var ikke den brukanes lengre. Min kjære skal ha supergrip og jeg synes de er såååå stygge. No offence, men de er ikke akkurat lekre. Hadde sett meg ut en sort stjernefot på åhlens i smijern med gammeldags skruing på, men det fikk jeg beskjed om at ikke kom på tale. Men neste år skal jeg i allefall ha noe annet enn den stygge super grip foten ja. Skal gjemme foten godt med pakker, og kanskje jeg legger granbar rundt foten etter julaften. haha). Siste bakst skal jeg prøve å få tatt og det er vel sikkert noe mer også som jeg ikke kommer på i farta. 
Hva er deres helgeplaner da?

Riktig god helg til alle som titter innom

5 kommentarer:

 1. Fineste pakkene!!!
  Så lurt med en kanelstang da!!
  Personlig og elegant!
  Jeg har også juletreplaner for helga -
  neste uke blir sikkert travel nok den!!!
  Fin fredag til deg!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 2. Så fine de var, virkelig forseggjorte!
  Jeg er heldigvis ferdig med både å kjøpe inn og pakke inn gaver, men blir nok å gjøre i helgen og til uken av juleforberedelser fordet...
  Ønsker deg en riktig fin førjulshelg! Klem

  SvarSlett
 3. For en nydelig innpakning! Du er så kreativ og flink! Og nå er jeg så glad for nå får jeg opp innleggene dine i bloggrullen min, jippi!!! :) Har tydeligvis vært noe feil.

  Vi skal ha middagsgjester på lørdag og på pinnekjøttmiddag på søndag, så denne helgen kommer til å gå fort! Er så glad for jeg har begynt pynting og diverse for mange uker siden, for nå er jo det bare 1 uke til vi reiser til Bergen i julen.

  Ha en flott helg!

  Klem Lene

  SvarSlett
 4. nydeleg innpakning! gråpapir er og blir den store favoritten. saman med hyssing og kvite silkebånd er det så vakkert som det kan bli i mine auge :)

  me har ein dag utan planar i morgon, så då håpar eg å få unnagjort m a n g e to do's :)

  lykke til med alt som skal gjerast! ;)

  -klem

  SvarSlett
 5. Han får supergrip og du slenger hele greia oppi en kurv eller zinkbøtte..vinn vinn situasjon! *S*

  Nydelige pakker du har laget, frøken...

  Kos dere videre!
  klem

  SvarSlett