15. desember 2011

Fluesopp = Julepynt?I fjor gikk jeg til innkjøp av et par super skjønner fluesopper hos Kremmerhuset, og etter det har det liksom bare ballet på seg. Før jeg har visst ordet av det har det sneket seg inn fluesopper ihus både her og der. Nisser er fint det og til jul, men ikke av typen Djevelnisser som Emmeline kaller dem. Da blir det heller et par kule nisser fra f.eks Sia og noen som unga har laget.


For å få noen røde elementer ihus til jul som jeg synes hører med, har det liksom bare blitt til at fluesoppen passer inn. Synes fluesopper er helskjønne jeg, så er ikke meg imot. Vet ikke helt når det gjelder min bedre halvdel om han er så enig men. (Fluesoppene har danka ut nissene.) Ha ha ;)


Et lite rødt element her og der er det som skal til for å snike jula inn i huset. Behøver ikke renne over av rødt syns jeg, men er ikke jul uten litt rødt.

(Disse små skjønningene kjøpte jeg hos Søstrene Grene)

Fargetonene her til jul går i hvitt, naturtoner, sølv og rødt. Enkelt og veldig fint synes jeg. Vet ikke helt om det er godkjent når svigermor kommer på besøk og skal være her i jula men, det er nå slik jeg liker det :)


Siste tilskudd til min "lille" fluesopp familie er denne julekula som jeg strikka i går kveld. Synes nesten jeg måtte ha fluesopp på juletreet også ;) (Oi, der kom jeg på noe. Jeg kjøpte jo noen små søte juletrekuler formet som fluesopp i fjor til juletreet. Ha ha.. ennå flere sopper i hus da) ;)

Er det flere som er bitt av fluesopp basillen eller?
6 kommentarer:

 1. Det har blitt noen fluesopper her også gitt. Jeg liker julepynt som ikke er altfor julete, og da synes jeg sopper er fint. Og når de er så billige som de er på Søstrene Grene, så er det jo umulig å la være å kjøpe. :)

  SvarSlett
 2. hehe, ja, det er noen fluesopper her også. Jeg har de samme som deg, fra Søstrene Grene. Skjønne er de!

  Ha en god kveld!
  klem fra Silje

  SvarSlett
 3. Supersøte da. Hadde noen fluesopper som julepynt for mange år siden, men de har blitt borte etterhvert som de ble slitt. Kanskje det er på tide med noen nye...


  AW

  SvarSlett
 4. Synes disse er kjempe søte;) Skikkelig jul av ogse dem;)

  SvarSlett
 5. Hehe,, er glad i fluesopper jeg og;)
  Har noen til juletreet, noen i adventsstaken og en slik en fra kremmerhuset;)
  Liker litt detaljer av rødt til jul ♥

  Ha en fin kveld!

  Klem line

  SvarSlett
 6. Kjempefine sopper! Disse kunne jeg godt hatt i hus,
  men har liksom ikke tenkt på det enda :)

  SvarSlett